nb1.hu

Súlyos sérülés: biztató hírről számolt be a Győr játékosa

Hivatalos bejelentés.

A Győr közleménye:
 
"Közel áll a visszatéréshez Vashkeba Vasyl, a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának tavaly megsérült játékosa. Vashkeba már nagyon várja a visszatérést, immáron becsatlakozhatott a csapat edzéseibe is.
 
Játékosunk még a téli felkészülés alatt, az Újpest elleni, januári mérkőzésen szenvedett elülső keresztszalag-szakadást a jobb térdében. Azóta kemény munka van a háta mögött, és teljes gőzzel készül a visszatérésre. Vashkeba az elmúlt időszakot Gyagya Attila erőnléti edző felügyelete mellett dolgozta végig, ám már fokozatosan kapcsolódhat be a csapat munkájába is. Gyagya Attila elégedett a játékos hozzáállásával, és ő is várja már a középpályás visszatérését.
 
–  Az utolsó fázisba értünk, ami azt jelenti, hogy még a héten velem dolgozott, ám ezzel párhuzamosan már a csapat edzéseibe is bekapcsolódott – kezdte Gyagya Attila. – Jövő héttől aztán már teljes mértékben a kerettel készül, ám annyit meg kell jegyezni ezzel kapcsolatban, hogy most még a többiek vigyáznak rá, tehát az ütközések és a párbajok még nem teljes intenzitással történnek. Nehéz visszafogni, hiszen ő már mindent teljes erőbedobással csinálna. Innentől az egész pályafutása alatt ki kell egészíteni a munkáját, nagyobb figyelmet kell fordítani a sérült részre. A mozgásformát és a terhelést próbáltuk az elmúlt hetekben arra szintre hozni, amit majd a csapatnál is fog kapni, mellette elkezdtünk egy olyan kiegészítő protokollt, ami a combizomzatot és az erejét növeli.
 
– Nagyon hiányzott már a játék, boldog vagyok, hogy újra a társaimmal készülhetek – mondta Vashkeba Vasyl. – Sokszor kérdeztem Attilától, hogy hogy állunk a felkészüléssel, mikor térhetek vissza, ő mindig bíztatott, én pedig nagyon hálás vagyok neki az elvégzett munkáért. Remélem minél hamarabb újra a pályán lehetek, és segíteni tudom a ETO-t!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC