nb1.hu

Súlyosan megsérült az FTC korábbi játékosa, spanyol edző érkezett az ETO-hoz

Fejlesztik a Szentlőrinc otthonát.

 
NYÍREGYHÁZA:
 
"A 71. percben jártunk a Tiszakécske – Nyíregyháza Spartacus találkozón, amikor Csilus Ádám rosszul érkezett a talajra, és kificamodott a bokája. Ám ez csak a kisebbik gond lett volna…
 
– Már a helyszínen látszott, hogy komolyabb a probléma, és a vizsgálatok megállapították, hogy Ádámnak elszakadt az achillese. Nem abban a lábában mellyel korábban gond volt, hanem most a másikban. Nem lehet elkerülni a műtét, és sajnos hosszú, legalább fél éves kihagyás vár rá. Hihetetlen balszerencsés, egy komoly sérülés után tért vissza, remek erőállapotban volt. Az egész csapat együtt érez vele, és nagyon szorítunk érte, várjuk vissza – mondta Darabos Balázs erőnléti edző.
 
A sérülés után ölben hozták le a pályáról Csilus Ádámot. Kalocsai László mellett Gyurján Bence segített, aki ugyan most a Tiszakécske játékosa, de a Szpariban együtt futballozott Csilus Ádámmal. És ha valaki, akkor ő pontosan tudja, milyen visszatérni achilles ín szakadás után…" 
 
Csilus Ádám egyébként korábban a Fradiban is megfordult, a Szparihoz 2019-ben igazolt.
 
ETO:
 
"A nyári szünet alatt átalakult U19-es csapatunk szakmai stábja, a felkészülést már Antonio Munoz irányításával kezdték meg a játékosok.
 
A fiatal spanyol szakember korábban a DVTK-nál dolgozott Fernando Fernandez segítőjeként. Első tapasztalataival kapcsolatban a profi körülményeket és a pozitív légkört emelte ki.
 
Egy hónapja csatlakozott a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia szakembereihez U19-es edzőként a 31 éves Antonio Munoz. Munkáját Tóth József kapusedző, Hartyányi Dániel elemző edző, Váradi Gábor erőnléti edző és Preszeller Tamás egyéni képző segítik.
 
– Nagyon jól érzem magam az ETO-nál, az eddigi tapasztalataim nagyszerűek – kezdte Antonio Munoz. – Első osztályú csapathoz méltók a körülmények a struktúra és a játékosok egyaránt, boldog vagyok, hogy egy ilyen fejlett, pozitív szervezet részese lehetek. Nagyon fiatal a csapat, a játékosok többsége U18-as korú. Sokat kell fejlődni a játék minden elemében, de abszolút elégedett vagyok a hozzáállásukkal, nem okoz problémát a nyelvi különbségek áthidalása sem, mindig lelkesen, a maximumra törekedve csinálják, amit kérek tőlük. Keményen dolgoznak minden edzésesen, persze még érniük kell csapatszinten és egyénileg egyaránt, de azért vagyok, hogy segítsek nekik – mondta.
 
Edzői filozófiájával kapcsolatban elmondta, a folyamatos fejlődésre helyezi a hangsúlyt.
 
– Számomra az a legfontosabb, hogy a játékosok mindig próbáljanak 100%-ot kihozni önmagukból. Az sosem probléma, ha emellett valaki hibázik, teljesen természetes. Ilyenkor elmagyarázom, hogyan kellett volna az adott gyakorlatot vagy mozdulatot helyesen végrehajtani, így tudnak javítani és fejlődni. Öt-hat edzőmérkőzésünk lesz még a felkészülés alatt, úgy gondolom, ez elég ahhoz, hogy jó formába lendüljünk a bajnokság kezdetére. Biztosan lesznek még hibák, de ez az időszak arra szolgál, hogy ezek kiderüljenek, kijavítsuk őket és együtt fejlődjünk. Nem jelöltem ki konkrét célokat a szezonra, jobban szeretem, ha folyamatokban gondolkozunk, feladatról feladatra haladunk, és mindig csak az előttünk állóra koncentrálunk – folytatta Antonio Munoz.
 
Elismerően nyilatkozott honfitársáról, a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójáról, Hector Martinezről is.
 
– Úgy gondolom, sokat profitálhat a klub Hector Martinez jelenlétéből és munkájából. Még csak egy hónapja ismerem, de lenyűgöz tudása és a szakmai hozzáállása. Végtelenül segítőkész, és az ajtaja mindig nyitva áll a kollégái előtt, közel áll hozzám a gondolkodása – zárta a beszélgetést új edzőnk."
 
SZENTLŐRINC:
 
"Szeretnénk tájékoztatni Önöket a Szentlőrinc SE Sporttelepen folyó munkálatokkal kapcsolatban.
 
A hét elején kezdetét vette a a villanyvilágítás fejlesztése sportegyesületünk területén, valamint a napokban a centerpálya teljes gyepszőnyeg cseréjének a folyamata is kezdetét veszi.
 
Ezúton szeretnénk felhívni a szentlőrinci Polgárok figyelmét, hogy a fejlesztésekhez szükséges elemek és anyagok szállítása miatt előreláthatólag meg fog növekedni a tehergépkocsik forgalma a Szentlőrinc SE Sporttelep területén és bevezető útjain. 
 
Köszönjük a lakosság türelmét, és bízunk abban, hogy az elkészült beruházás mindenki örömét szolgálja a jövőben!"

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC