nb1.hu

Szanyó és az irodalmi stílus: őrült meccset értékelt a Vasas edzője

Arra is kitért, hogy mi az angyalföldi csapat célja.

Felejthetetlen meccset játszott a Vasas és a Vác vasárnap az NB II-ben. Az angyalföldi együttes 7-4-re győzte le a váciakat, a Vasasban Balajti Ádám négy gólt  szerzett, rajta kívül Birtalan Botond és Kovács Milán is beköszönt, előbbi duplázni tudott. A váci csapatban Kákonyi szintén két találattal zárta az összecsapást, mellette Murai és Tóth is eredményes volt. A szünetben egyébként 1-2 állt az eredményjelzőn, az igazi őrület a második félidőben jellemezte a találkozót, hiszen ez a periódus nyolc gólt hozott. 
 
Szanyó Károly szerint ilyen összecsapásokra lenne szükség a másodosztályban. A Vasas edzője hozzátette, az utóbbi időben többször elő kellett venni irodalmi képességeit a szünetben, ezúttal normális hangnemben szólt a tanítványaihoz, és ez jó húzásnak bizonyult. Elmondta, mindig a következő meccsre koncentrálnak, és szeretnének minél előbb végezni.
 
"A Vác az NB II-es mezőnyben az egyik legjobban védekező csapat annak ellenére, hogy most kinyílt a gólszák. A kvalitásbeli különbségek döntöttek ezen a mérkőzésen. Ilyen meccsekre lenne szükség az NB II-ben, ez a hozzáállás sokkal szimpatikusabb, mint amikor egyes csapatok betömörülnek tíz emberrel a kapujuk elé. Persze, a győztes együttes edzőjeként nekem könnyű ezt mondanom. Mostanában többször előfordul, hogy a szünetben szólnom kell a csapathoz, ezúttal Ady-szintre próbáltam hozni az irodalmi stílusomat. Normális hangnemben szóltam a játékosaimhoz, ami bejött. Mindig a következő mérkőzést akarjuk megnyerni, szeretnénk a legelőkelőbb pozícióban végezni. Sajnos a Siófok és a Győr elleni vereséggel belerondítottunk a terveinkbe, de amikor átvettem a csapatot, az volt a feladatom, hogy feljebb lépkedjünk a tabellán. Ezt szeretnénk tovább folytatni" – fogalmazott Szanyó.
 
A Vasas jelenleg a negyedik helyen áll a táblázaton. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC