nb1.hu

Szanyó Károly eldöntötte

Nem enged semmit a nézetéből.

Nehéz elképzelni, hogy vártak-e bármit annál jobban a világon a Vasas-szurkolói, mint azt, hogy újra nyerjen a csapatuk. Nos, ez bekövetkezett vasárnap a Cegléd ellen, nem is akárhogyan.
 
A piros-kékek 5-1-re nyertek a kispadra visszatérő Szanyó Károly első meccsén úgy, hogy 6, az MLSZ fiatalszabályának megfelelő játékossal arattak diadalt. Azt, hogy Szanyó bevetette az ifjoncokat, nem meglepő, mint ahogyan talán az ezzel kapcsolatos fogadalma sem.
 
„Aki ismer, tudja, hogy abszolút fiatalpárti vagyok. Vasasban sok tehetséges fiatal játékos van, akik az edzésmunkájukkal kivívták, hogy bajnoki mérkőzésen is lehetőséget kapjanak. A Cegléd ellen bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Külön kiemelném a még csak 17 éves Rétyi Robit, aki bátran, nagy önbizalommal futballozik és most már tétmeccsen is betalált. A társai folyamatosan segítik, ami jó hatással van rá. A folytatásban is sok szerepet kapnak majd tőlem a fiatalok, de nem szabad megfeledkeznünk a rutinos játékosainkról sem, akikre szintén nagy szükség van ahhoz, hogy eredményesek legyünk” – mondta Szanyó a klubhonlapnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC