Szeged: a klub bejelentése a szurkolókról - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Szeged: a klub bejelentése a szurkolókról

NB2.hu - 2021. December 08. Wednesday 13:18
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: szeged-grosicsakademia.hu
 
A Szeged közleménye:
 
"Tisztelt Szurkolóink, tisztelt „Ultrák”!
 
Klubunk egyik nagy eredménye az utóbbi években, hogy sikerült kiváló infrastrukturális körülményeket megvalósítani, melyeknek köszönhetően szurkolóink is kényelmes, kulturált körülmények között részesülhetnek sport és közösségi élményekben. Hálásak vagyunk szurkolóink „Ultrák” csoportjához tartozó részének is, amiért az elmúlt időszakban sajátos hangulatot teremtve, sportszerűen szurkoltak, buzdították a csapatot.
 
Sajnálatos módon azonban többször előfordult, hogy az „Ultrák” csoportjának néhány felelőtlen tagja viselkedésével megszegte az MLSZ világos és közismert előírásait, illetve a kulturált emberi méltóságot tiszteletben tartó magatartás alapvető szabályait. Ezért klubunkat az MLSZ által kiszabott bírság miatt az elmúlt években több milliós kár érte, bizonyos elfogadhatatlan rigmusok pedig veszélyeztetik kiskorú szurkolóinkat, így sok család, akik szeretnének a meccsélményben részesülni, ezt nem tehetik meg, azon számos szurkolónk ezért nem tudja személyes jelenlétével buzdítani csapatunkat.
 
Pirotechnikai eszközök használata, illetve elfogadhatatlan rigmusok miatt az „Ultrák”-hoz tartozó szurkolóink közül 7 főt protechnikai eszköz használata miatt 24-, 4 főt megengedhetetlen rigmusok miatt 6 hónapra a klub eltiltott a mérkőzések látogatásától.
 
Klubunk hozzájárul ahhoz, hogy az „Ultrák” szurkolói csapat behozza a nézőtérre az előzetesen ellenőrzött zászlóit, transzparenseit, és amennyiben az idei utolsó hazai mérkőzésünkön nem lesz semmilyen rendbontás, klubunk vezetése kész tárgyalni az „Ultrák” képviselőivel a csoporthoz tartozó 11 kitiltott fővel szemben hozott szankció felfüggesztéséről.
 
Utolsó hazai mérkőzésünkre, A Békéscsaba elleni rangadóra szeretettel várjuk valamennyi szurkolónkat, hogy sportszerű és kulturált módon támogassák csapatunkat, és maradandó sport és közösségi élményeket szerezzenek.
 
Hajrá Szeged! Hajrá Szeged-Csanád Grosics Akadémia!
 
Szeged, 2021. december 06.
 
A klub vezetősége"
 
Korábban már jeleztük, hogy a szegedi ultrák visszatérnek a rangadóra:

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!