nb1.hu

Szeged-Békéscsaba: volt egy kis balhé is

A lilákra ismét érdekes meccs vár szurkolói szempontból.

Hatalmas rangadó volt egyből a bajnokság első fordulójában, ugyanis a Szeged a Békéscsabát fogadta. A két gárda egymás elleni mérkőzésére kiemelten szoktak készülni a klubok mellett a szurkolótáborok is, amit a cikk alján megtalálható képgalériánk is bizonyít.
 
A mérkőzés után Dobos Barna, a hazaiak mestere bosszúsan nyilatkozott, Schindler Szabolcs, a vendégek szakmai vezetője viszont elégedetten, mindkét nevezett részéről érthető, hogy miért.
 
 

Szeged-Békéscsaba: Dobos dühe, Schindler köszönete – REAKCIÓK

 

 
A találkozón végig remek volt a hangulat, mindkét szurkolótábor tiszta szívből és ezért elképesztő elánnal biztatta a kedvenceit vagy éppen szapulta az ellent. A vendégszurkolók között egyébként néhány újpesti is volt.
 
Egy ízben viszont a biztonságiaknak is közbe kellett avatkozniuk. Már kettővel mentek a vendégek (2-1-re nyert végül a Békéscsaba), amikor a hazai ultrák között valaki, nyilván gúnyosan, elszólta magát úgy, hogy a Békéscsabát éltette, de hangsúlyozzuk, gúnyosan.
 
Viszont a viharsarkiak éltetése a szegedi ultrák között semmilyen formában sem fogadható el, még élcelődésből sem, ezért elszabadultak az indulatok, majd érkeztek a rendezők és lecsillapodtak a kedélyek.
 
A következő fordulóban, szerdán, a szegediekre hosszú túra vár, hiszen a Csákvár vendégei lesznek, míg a csabiak a Vasast fogadják.
 
Ez utóbbi szurkolói szempontból ismét érdekes meccs. A szegediekkel az angyalföldiek ugyanolyan viszonyban vannak, mint a békéscsabaiak, egymással viszont évtizedek óta kiemelt sportbarátságot ápolnak.
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC