nb1.hu

Szeged: megvan az új vezetőedző!

Hivatalos bejelentés.

 

Mint ahogy korábbi cikkünkben már jeleztük, máris megvan a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője. Íme, a közlemény:

 

Szeged: Dobos Barna vagy Horváth Ferenc?

 

 

"Klubunk kinevezte új vezetőedzőjét, dr. Dobos Barnát, akivel két évre szóló szerződést kötöttünk.

 

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia új vezetőedzője Pro-licences edző, gyógyszerészként végzett a SOTE-n és közgazdász diplomája is van. Edzőként széleskörű tapasztalatokkal bír: az NB II-ben és az NB I-ben is dolgozott. Februárig az élvonalban szereplő ZTE vezetőedzője volt, amely csapattal feljutott az NB I-be, korábban a Dunaújvárossal is véghez vitte ezt a bravúrt. Adódik a kérdés: mi volt a titka a feljutásnak?

 

Dobos Barna: „Egy biztos gazdasági és sportszakmai háttér, valamint a közös akarat mind szükséges ahhoz, hogy  reális cél legyen az élvonalba kerülés. Szeged, mint az ország egyik legnagyobb városa, ezzel az infrastruktúrával és ezzel a szeretettel, amivel a város a labdarúgás felé fordul, ezzel a szurkolótáborral mindenképpen megérdemelne egy elsőosztályú klubot. Én is ezen fogok dolgozni. De csak lépésről lépésre szabad haladni, hogy ezt az álmot egyszer elérjük. A rövodtávú cél az, hogy csatlakozzunk az NB II élmezőnyéhez.”

 

A szakember civilben gyógyszerész, a járvány idején a családi patikában segített az embereknek. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia játékosait sem kell bemutatni neki. Többen voltak a játékosai a Dunaújvárosnál, illetve a ZTE-nél is.

 

Milyen Szegedet épít Dobos Barna?

Dobos Barna: "Szeretnénk, hogy minél eredményesebb legyen a csapat. Ezt az adott kerethez igazítva kell kihozni a csapatból. Úgy gondolom, hogy Szeged vonzó lehet minden játékosnak, ezért bizakodó vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen együttessel tudunk nekivágni a következő szezonnak."

 

Sok sikert kívánunk új vezetőedzőnknek!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC