Szeged: négy távozó - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Szeged: négy távozó

Simon Zoltán - 2020. June 23. Tuesday 10:13
Egyikük befejezi, de marad.
Kép forrása: Szeged-Csanád Grosics Akadémia
Tegnap délelőtt megkezdte a felkészülést a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II-es felnőtt csapata a következő szezonra, Dr. Dobos Barna irányításával.
 
ÍME, A SZEGED KÖZLEMÉNYE AZ ELSŐ NAPI FEJLEMÉNYEKRŐL:
 
"A tavalyi keretből négy játékos már nem volt ott a tréningeken, valamennyiüknek lejárt a szerződése: Aleksic Branimir (kapus), Vankó Imre, Tóth Máté és Zvara Dávid. Andorka Péter is befejezte profi labdarúgói pályafutását, de ő marad a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál. Mindannyiuknak köszönjük a klubért végzett munkájukat és további sikereket kívánunk!
 
Tárgyalások zajlanak új játékosokkal is, amint hivatalos megállapodás születik, azonnal kommunikáljuk, hogy kik érkeznek.
 
Edzőmeccsek
 
A bajnoki rajtig az edzések mellett 4-5 edzőmérkőzés előkészületei is zajlanak hazai és külföldi csapatokkal. Amint mindkét fél és az illetékes Szövetségek is jóváhagyják a mérkőzéseket, ezeknek részleteit (időpont, ellenfél, helyszín) szintén közölni fogjuk.
 
Bajnoki rajt
 
Az MLSZ tájékoztatása szerint a MERKANTIL BANK LIGA NB II legkorábban augusztus 2-án indulhat. A hivatalos döntést június utolsó hetére ígéri az MLSZ. Az átigazolási időszak pedig idén július 1-től szeptember 22-éig tart. Egyelőre nincs sorsolás, így nem tudni, hogy ki ellen és hogy idegenben vagy hazai pályán kezdünk."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!