nb1.hu

Egyikük befejezi, de marad.

Tegnap délelőtt megkezdte a felkészülést a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II-es felnőtt csapata a következő szezonra, Dr. Dobos Barna irányításával.
 
ÍME, A SZEGED KÖZLEMÉNYE AZ ELSŐ NAPI FEJLEMÉNYEKRŐL:
 
"A tavalyi keretből négy játékos már nem volt ott a tréningeken, valamennyiüknek lejárt a szerződése: Aleksic Branimir (kapus), Vankó Imre, Tóth Máté és Zvara Dávid. Andorka Péter is befejezte profi labdarúgói pályafutását, de ő marad a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál. Mindannyiuknak köszönjük a klubért végzett munkájukat és további sikereket kívánunk!
 
Tárgyalások zajlanak új játékosokkal is, amint hivatalos megállapodás születik, azonnal kommunikáljuk, hogy kik érkeznek.
 
Edzőmeccsek
 
A bajnoki rajtig az edzések mellett 4-5 edzőmérkőzés előkészületei is zajlanak hazai és külföldi csapatokkal. Amint mindkét fél és az illetékes Szövetségek is jóváhagyják a mérkőzéseket, ezeknek részleteit (időpont, ellenfél, helyszín) szintén közölni fogjuk.
 
Bajnoki rajt
 
Az MLSZ tájékoztatása szerint a MERKANTIL BANK LIGA NB II legkorábban augusztus 2-án indulhat. A hivatalos döntést június utolsó hetére ígéri az MLSZ. Az átigazolási időszak pedig idén július 1-től szeptember 22-éig tart. Egyelőre nincs sorsolás, így nem tudni, hogy ki ellen és hogy idegenben vagy hazai pályán kezdünk."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC