Szeged: nem akárhogy tartotta első edzését Dobos - fotók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Szeged: nem akárhogy tartotta első edzését Dobos - fotók

NB2.hu - 2020. May 14. Thursday 17:57
Megvannak a koronavírustesztek eredményei is.
Kép forrása: szeged-grosicsakademia.hu

 

A biztonsági előírásokat betartva szerdán megtartotta első közös edzését a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A  tréninget megelőzte, hogy mindenkit teszteltek koronavírusra és mindenkié negatív lett. Íme, a klub közleménye:

 

"Dr. Thurzó Balázs, csapatunk orvosa minden játékostól és az edzői stáb tagjaitól is mintát vett tegnap, majd a negatív eredményekről tájékoztatta a csapatot. Az edzések előtt, közben és után is több fontos szabályt kell betartania a játékosoknak. A teljesség igénye nélkül: mindenki külön érkezik és távozik,, testhőmérsékletet mérnek otthon és közvetlenül az edzés előtt is, fertőtlenítést végeznek a tréningek előtt, mindenki csak a saját labdáját használja, megtartják az 1-1,5 méteres távolságot egymástól és nem használják a közös helyiségeket, öltözőt. Az orvosi stáb egy mindenre kiterjedő tájékoztatót állított össze.

 

A sok szabály miatt a kíváncsiság mellett az öröm volt a legjellemzőbb érzés az első közös edzésen. Öröm amiatt, hogy újra találkozhatnak társaikkal és amiatt is, hogy újra a pályára léphetnek. Ahol előbb dr. Thurzó Balázs fogadta őket és ismertette az alapvető szabályokat. Ezt követően az új vezetőedző, Dr. Dobos Barna mondta el rendhagyó székfoglalóját:

 

Dobos Barna: „Ez egy olyan helyzet, amiben még egyikünk sem volt korábban. Alkalmazkodnunk kell. Először könnyű edzéseket fogunk tartani, hogy senki ne sérüljön meg a hosszú egyéni edzések után, később pedig szeretném felmérni, ki milyen állapotban van.”

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!