nb1.hu

Szeged: nem akárhogy tartotta első edzését Dobos – fotók

Megvannak a koronavírustesztek eredményei is.

 

A biztonsági előírásokat betartva szerdán megtartotta első közös edzését a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A  tréninget megelőzte, hogy mindenkit teszteltek koronavírusra és mindenkié negatív lett. Íme, a klub közleménye:

 

"Dr. Thurzó Balázs, csapatunk orvosa minden játékostól és az edzői stáb tagjaitól is mintát vett tegnap, majd a negatív eredményekről tájékoztatta a csapatot. Az edzések előtt, közben és után is több fontos szabályt kell betartania a játékosoknak. A teljesség igénye nélkül: mindenki külön érkezik és távozik,, testhőmérsékletet mérnek otthon és közvetlenül az edzés előtt is, fertőtlenítést végeznek a tréningek előtt, mindenki csak a saját labdáját használja, megtartják az 1-1,5 méteres távolságot egymástól és nem használják a közös helyiségeket, öltözőt. Az orvosi stáb egy mindenre kiterjedő tájékoztatót állított össze.

 

A sok szabály miatt a kíváncsiság mellett az öröm volt a legjellemzőbb érzés az első közös edzésen. Öröm amiatt, hogy újra találkozhatnak társaikkal és amiatt is, hogy újra a pályára léphetnek. Ahol előbb dr. Thurzó Balázs fogadta őket és ismertette az alapvető szabályokat. Ezt követően az új vezetőedző, Dr. Dobos Barna mondta el rendhagyó székfoglalóját:

 

Dobos Barna: „Ez egy olyan helyzet, amiben még egyikünk sem volt korábban. Alkalmazkodnunk kell. Először könnyű edzéseket fogunk tartani, hogy senki ne sérüljön meg a hosszú egyéni edzések után, később pedig szeretném felmérni, ki milyen állapotban van.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC