Szeged: Vukmir nagy dicsérete - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Szeged: Vukmir nagy dicsérete

Nagy Benjámin - 2021. November 19. Friday 11:14
Megfogalmazta a célokat is.
Kép forrása: szeged-grosicsakademia.hu

 

Az 5. helyről várja a hétvégi, Szolnok elleni bajnokit a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, ennek apropójából Dragan Vukmir vezetőedzővel készített interjút a klub honlapja - ebből idézünk.

 

"– Ez a rengeteg szünet mennyire nehezíti meg a dolgodat a csapat felkészítésében?

- Ez a széttördelt bajnokság nem a legszerencsésebb, mert a játékosokat nagyon nehéz folyamatosan formába tartani úgy, hogy van amikor 8 nap alatt 3 meccset játszunk, majd utána 14 napig egyet sem. Azon dolgozunk, hogy minél kevesebb hullámvölgy legyen a teljesítményünkben. Nagyon kiegyensúlyozott a bajnokság, itt láthattuk, hogy az utolsó is megverheti az elsőt, nem lehet gödörbe kerülni, mert megbosszulja magát.

 

- Mennyire függ az ellenfelektől, hogy hogyan forgatod a csapatot?
- Függ attól, hogy ki az ellenfél, de az is fontos, hogy nálunk ki milyen formában van. De csak ismételni tudom magam: nem tudok olyan játékost mondani, aki ne dolgozna jól és ne állna készen arra, hogy pályára lépjen és jól játsszon.- A Topolya elleni edzőmeccs hogyan szolgálta a csapat felkészülését?
- A legfontosabb, hogy ebben a két hetes szünetben is meccset tudtunk játszani jó ellenféllel szemben. Van még öt nagyon nehéz meccsünk a bajnokságban, szeretnék mindenkit látni, hogy milyen formában van, hogy sikeresen zárjuk az évet.- Mit vársz azokon a meccseken?
- Az elv nem változott. Meccsről-meccsre készülünk, éppen az aktuális ellenfél ellen szeretnénk a legjobb formában pályára lépni. A legfontosabb, hogy mindenki legyen egészséges, és készüljön becsületesen. Mert mi minden meccsen szeretnénk nyerni.– A soron következő ellenfél a Szolnok lesz, ráadásul idegenben. Milyen összecsapásra számítasz?
– Rögtön a szünet után egy nehéz ellenfél otthonába látogatunk. A Szolnok jól szerepel, így nehéz mérkőzést várok, de célunk a három pont megszerzése."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!