Szentlőrinc: lesznek távozók, 2-3 játékos érkezhet - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Szentlőrinc: lesznek távozók, 2-3 játékos érkezhet

Simon Zoltán - 2021. December 25. Saturday 12:49
Újra hazai pályán játszhatnak.
Kép forrása: Szentlőrinc SE/Kurdi József
A Szentlőrinc a 20 mérkőzésen szerzett 24 pontjával a 12. helyen telel. A vezetőedzővel, Marián Slukával a klubhonlap készített interjút, ebből emeltünk ki:
 
"Melyik mérkőzésre vagy a legbüszkébb?
Nem mérkőzést mondanék. Én arra az egész sorozatra vagyok büszke, amit produkáltunk! Sok jó meccsünk volt, több olyan is, amely során a döntetlenből könnyen győzelem lehetett volna. Amikor azt látom, hogy agresszívek vagyunk, akarunk a pályán, jó a hozzáállásunk és maximálisan koncentrálnak a fiúk, akkor én mindig nagyon büszke vagyok a csapatomra!
 
A téli szünetben is megszokott dolog, hogy van némi játékosmozgás, még ha messze nem is olyan mértékű, mint nyáron. Nálunk is lesznek változások?
Biztosan lesznek távozók. Olyanokat nem akarunk itt tartani, akik nem tudnak azonosulni a filozófiánkkal, az elképzeléseinkkel, miként azokat sem marasztaljuk, akik nem akarnak Szentlőrincen futballozni. A hiányposztokra szeretnénk új játékosokat igazolni, két-három olyan futballistát akarunk hozni, akik egyértelműen erősítést jelentenének. Nem lesz könnyű ilyenkor, de megpróbáljuk! De ha ez a keret így együtt marad, és január 3-tól beleteszik a fiúk azt a munkát, amit elvárunk, akkor velük is elérhetjük a céljainkat. Ahogy eddig, úgy a folytatásban is összefogásra van szükség, mindenkinek, aki a klub kötelékében dolgozik, száz százalékot kell nyújtania a saját területén.
 
 

„Elégedettnek kell lennünk, de maradt bennünk hiányérzet!"

 

 
Tavasszal jelentős segítséget jelenthet, hogy végre lesz hazai pályán, lesz otthonunk! Zaklatott időszak volt ez az utóbbi másfél év, kicsit úgy néztünk ki, mint egy vándorcirkusz: folyamatosan utaztunk. Tavasszal tíz bajnokit játszunk Szentlőrincen, a megszépült stadionunkban! Lehet ebből profitálni?
Az eltelt másfél év alatt megszoktuk, hogy rendre idegenben játszunk, és elég betyárosan szerepeltünk vendégként, sok pontot szereztünk. Minél gyorsabban hozzá kell szoknunk, hogy végre lesz hazai pályánk, lesz otthonunk! Természetesen pozitív dologként értékelem, hogy tavasszal már nem kell mindig buszoznunk, a szentlőrinci pályán játszhatunk, és sokkal több szurkoló támogatására számíthatunk. Megérdemlik ezt a srácok és a szurkolóink is!
 
A 2021-es év hátralévő része immár mindenkinél a családé, közelednek az ünnepek.
Ezúton is köszönöm a klub minden egyes dolgozójának az elvégzett munkáját, a szurkolóknak pedig azt, hogy mindig számíthatunk rájuk, nagyon sokat segítenek! Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek!
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!