Szentlőrinc: nagy átalakulás jön a keretben - reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Szentlőrinc: nagy átalakulás jön a keretben - reakció

Beringer Roland Zoltán - 2022. June 01. Wednesday 17:07
A vezetőedző sorsa is kérdéses.
Kép forrása: szentlorincse/Facebook
 
A Szentlőrinci SE teljesítette a szezon előtt kitűzött célját, hiszen a 16. helyen végzett az NB II-ben, így kiharcolta a bentmaradást. Ennek ellenére, mégsem teljesen elégedettek a klubnál az idénnyel. 
 
“Igazi, érzelmekkel teli hullámvasút volt ez az idény számunkra. Tavaly a tavasz volt, amikor szorosan a vonal közelében voltunk, az idei bajnokság ennek a teljes ellentéte lett. Sokkal kiegyensúlyozottabb volt a liga, a kiesés ellen 7-8 csapat is küzdött az utolsó fordulókig.” – nyilatkozta Fekete Tivadar, a Szentlőrinc sportszakmai igazgatója a bama.hu-nak.
 
Egy darabig szépen gyűjtögette a pontokat a Baranya megyei együttes, azonban nem várt lejtmenet következett.
 
“A 29-30. fordulóig szépen íródott számunkra a történet. Aztán elért minket is egy olyan negatív széria, amilyen a feljutókon kívül szinte mindenkit. A kérdés az volt, mikor tudunk belőle kitörni. Emiatt történt az edzőváltás, valahol elmúlt az a fajta kémia, ami előtte jellemezte a csapatot és a szakmai stábot”- mondta Fekete.
 
A legfőbb cél a bennmaradás volt, de van némi hiányérzet.
 
“Persze mégsem teli a poharam, mert a nyáron kialakított keret összetétele alapján úgy gondoltuk olyan idényt futhatunk, amivel túlszárnyalhatjuk az előző évet – folytatta, jelezve, az igazolásoknál jobb helyzetből kezdhették az előző év után az egyeztetést, de a költségvetésük továbbra is határokat szab. – A téli érkezők, Szabó Máté, Andrija Drljo, vagy épp Nagy Barnabás pedig még nagyobb bizakodásra adtak okot. Mégis összehúztuk magunk mögött a mezőnyt. Ennek ellenére hittem abban, nem lehetnek kiesési problémáink, mert a közel harminc mérkőzés nem a szerencse műve - tette hozzá a sportigazgató.
 
A Szentlőrincnél idén nyáron is nagy játékosmozgásra készülnek. 
 
“Most is nagy mozgás várható a nyáron. Vannak játékosaink, akiknek lejár a szerződésük, vannak, akik visszamennek az anyaegyesületükhöz, vagy épp bejelentkeztek értük magasabb célokért küzdő csapatok. Ez egyik oldalról öröm, másrészről nagy feladatot ró ránk – árulta el, hozzátéve, már van egy listája arról, kik pótolhatják a távozókat. Ami az edzőkérdést illeti, Gabala Krisztiánnal a napokban kezdenek egyeztetni a folytatásról” - árulta el Fekete Tivadar a lapnak.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!