nb1.hu

Szentlőrinc: távozik a vezetőedző

A Budafok elleni vereség pecsételte meg a sorsát.

 
Az NB II 17. helyén álló Szenlőrinc hivatalos oldalán jelentette be, hogy távozik a csapat vezetőedzője, Jeremiás Gergő. A Baranya megyei együttes lejtmenetbe került, utolsó öt mérkőzésén három vereséget is szenvedett, de az őszi szezon végén volt egy 7 meccses sorozat, ahol két döntetlen mellett öt vereség állt a csapat mellett.
 
 
 
ÍME, A SZENTLŐRINC BEJELENTÉSE:
 
“Az utóbbi időszak sikertelen szereplése miatt klubunk vezetősége Jeremiás Gergővel egyetértésben úgy döntött, hogy közös megegyezéssel szerződést bontunk.
 
A fiatal, ambiciózus szakember tavaly nyáron érkezett NB II-es csapatunk vezetőedzői posztjára, s az őszi szezon első kétharmadában kifejezetten jól szerepeltünk az irányításával, a 13. forduló után 20 ponttal a hetedik helyen álltunk a tabellán. Az azóta eltelt időszakban azonban az eredményességünk messze elmaradt a várakozásoktól, tizenkét bajnokin összesen hat pontot gyűjtöttünk, jelenleg az osztályozót jelentő 17. pozíciót foglaljuk el, s legutóbb most vasárnap 2-1-es vereséget szenvedtünk hazai pályán a rivális Budafoktól.
Klubunk vezetősége ezért Jeremiás Gergővel egyetértésben úgy döntött, hogy a mai nappal közös megegyezéssel szerződést bontunk.
A szakvezetőnek köszönjük a Szentlőrincen végzett munkáját, további pályafutásához sok sikert kívánunk!”
 
 
A következő fordulóban a Mosonmagyaróvár vendége lesz a Szentlőrinc. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC