nb1.hu

Szentlőrincről igazolt az ETO

Hivatalos bejelentés.

ÍME, AZ ETO HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Forgács Dávid személyében egy bal szélső középpályással erősödött a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának kerete, aki Szentlőrincről érkezik, és 2+1 évre írt alá együttesünkhöz.
 
Forgács Dávid a Tisza Volán SC-nél ismerkedett meg a futballal, ahonnan Olaszországba vezetett az útja, ugyanis megfordult az Atalanta BC, az AC Pisa és az Ancona csapataiban. Légiósévei után a Diósgyőr együttesébe tért haza, akikkel az NB I-ben szerepelt. Miskolc után Nyíregyháza, majd Paks következett, ahonnan kölcsönben Szentlőrincen játszott. A 26 esztendős – védőként és középpályásként is bevethető – játékos tagja volt a korosztályos válogatottaknak is, többek között gólt szerzett a 2015-ben rendezett U20-as világbajnokságon, ahol a későbbi szövetségi kapitány, Bernd Storck irányította a csapatot.
 
– Hannich Péter sportigazgató keresett meg a lehetőséggel, amit nagy örömmel fogadtam – kezdte Forgács Dávid. – Természetesen a csapat érdekei a legfontosabbak, szeretném, hogy jól szerepeljünk, és az ETO visszakerüljön oda, ahova egy ilyen patinás klub tartozik. Személyes célom pedig egyértelműen az, hogy minél több, és jobb játékkal segítsem a csapatnak elérni a céljait."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC