nb1.hu

SZEOL-Békéscsaba: A balhé ellenére sem maradhattak el az értékelések

Szeged – Tóth futballhangulatról, Szpisjlak érdekes meccsről beszélt.

Mint már jeleztük, botrányos jelenetekkel volt tarkítva Dél-Alföld legnagyobb rangadója, a SZEOL-Békéscsaba (0-3) összecsapás. A drukkerek pirotechnikai eszközöket is bevetettek, egymást is dobálták vele, de a székek is repültek szép számmal. A lefújás után voltak a legkeményebb jelenetek, külön pikantériája volt a dolgoknak, hogy a játékidő utolsó perceiben a hangosbemondó benézett egy szegedi gólt. 

 

Természetesen maga a mérkőzés sem maradt azért láthatatlan, a 3-0-s békéscsabai sikert követően a két vezetőedző így értékelte a látottakat a szegedma.hu beszámolója szerint.

 

Tóth Ákos (SZEOL):“Szeretném megköszönni a közönségnek, hogy ilyen futballhangulatot varázsolt a pályára, ha lehet ilyet mondani, vesztesként is élmény volt átélni ezt a mai délután. Gratulálunk az Előrének, teljesen megérdemelten nyertek. Felvállaltunk egy nyílt játékot, amelyben teljesen profi módon kihasználták a hibáinkat. A harmadik góllal el is döntötték a három pont sorsát. Mentünk előre becsülettel, de egy idő után nem volt benne a szépítő gól sem a játékunkban. Más célokért küzd a két csapat, remélem, hogy sikerül az Előre célja is, és feljutnak. Ebben a nyílt játékban még jobban kijöttek az egyéni képességbeli különbségek, de azt gondolom, egyik játékosomnak sem kell lehajtott fejjel távoznia, hiszen egy olyan futballélményt tudtak egymásnak szerezni szurkolók és játékosok kölcsönösen, ami az utóbbi időben Szegeden nem nagyon volt. Most a nagyobb tudás előtt fejet kellett hajtanunk, ahogy Zoran is említette, meg kell tanulnunk ilyen stresszhelyzetben is úgy játszanunk, hogy ne mi hibázzunk, ez egy folyamat. A hozzánk hasonló képességű csapatok ellen ezt megpróbáljuk orvosolni, és begyűjteni a szükséges pontokat. Az Előrének olyan belső védői vannak, akik hatástalanítani tudták a lágy labdákat. Talán hatásosabb lett volna élesen belőni a labdát, de ezek nem sikerültek, nem értünk oda, másban kell megtalálnunk a gólszerzést.”

 

Zoran Szpisjlak (Békéscsaba):“Gratulálok a SZEOL-nak, hiszen újonc ebben a bajnokságban, és ugyan látszik rajtuk, hogy kell még idő nekik, de a tervük jó. Amit elterveztünk, hogy próbáljuk rákényszeríteni ellenfelünkre az akaratunkat, az sikerült. Az első 45 perc megpecsételte a SZEOL sorsát, nehezen tudtak visszajönni a meccsbe. A szünet után nem kellett annyira mennünk előre, egy kicsit jobban magunkra húztuk a SZEOL-t, amit ők jól kihasználtak. Ahogy az idő telik, rutinosabb lesz az ellenfelünk, többet fognak az ilyen szituációkból kihozni. Egy izgalmas és érdekes meccs volt.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC