nb1.hu

SZEOL: „Ha a közönség nem hajtja a srácokat, akkor…”

Szeged – A Budaörs trénere szerint értékelhetetlen volt a mérkőzés.

A legvégén lőtte a három pontot érő gólt a SZEOL SC a Budaörs ellen az NB II 4. fordulójában. Nikola Makszimovics utolsó másodpercekben szerzett találatával 1-0-ra nyert Tóth Ákos együttese.

 

 

A gól története a szegedma.hu tudósítása alapján:

 

A hosszabbítás utolsó pillanataiban Puskás mesteri labdájával lépett ki a csereként beállt Nikola Makszimovics, aki jobbról szépen kilőtte a hosszú alsót, a labda a kapufáról befele vágódott – a középkezdést követően pedig Radványi Ádám le is fújta a meccset, így ezzel a góllal nyerni tudott a SZEOL SC.

 

 

Edzői értékelés:

 

Tóth Ákos (SZEOL):– A Budaörs játékát sikerült olyan szinten elrontani, hogy kidolgozott helyzetük egy sem volt. Két dolog volt döntő, a minőségi cserék hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez, és meggyőződésem, hogyha a közönség nem hajtja a srácokat, akkor a kapufáról nem befele, hanem kifele pattan a labda, de mivel befele pattant, így egy újabb nagyszerű győzelmet ünnepelhettünk. Csak Puskás Csaba pihent a csapatból, ami a szomszédos Balmazújvárosban volt, tompán kezdtünk majd szép lassan belementünk a meccsbe. Egy ikszes meccsen nagyszerű győzelmet szereztünk.

 

Miskei Attila (Budaörs):– Számomra értékelhetetlen a mérkőzés. A Szeged egyet lőtt kapura, és nyert.

 

 

 

NB II, 4. forduló

 

SZEOL SC–Budaörs 1–0 (0–0)

G.:Maksimovic (93.)

 

 

SZEOL SC:Leindler – Kéri, Rácz, Ikonomu, Grünvald, Forró, Puskás, Harsányi, Lévai (Ondrejó, 41.), Buzási (Beretka, 61.), Péter (Maksimovic, 81.). Vezetőedző: Tóth Ákos.

Budaörs:Ordasi – Horváth L., Kinyik, Gyurácz, Ódé, Sajbán Miklós, Csillag, Menyhárt, Deli (Horváth P., 68.), Bogáti (Stieber, 60.), Sajbán Máté. Vezetőedző: Miskei Attila.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC