nb1.hu

Szolnok dupla kupadöntőre készül

Szolnok – A nemrégiben átadott Tiszaligeti Stadionban a Förch Női Magyar Kupa fináléja előtt az Amatőr Kupa döntőjét rendezik meg.

Május 18-án, szerdán két kupadöntőnek is otthont ad a nemrégiben átadott Tiszaligeti Stadion, a Förch Női Magyar Kupa fináléja előtt az Amatőr Kupa döntőjét rendezik meg.

 

A nap "főmérkőzése" a Ferencváros-Budapest Honvéd női Förch Női Magyar Kupa döntője lesz, amelyben a jelenlegi első számú hazai csapat a másodosztályból feljutásra pályázó kispestiekkel meccsel. A Honvéd a sorozatban eddig két élvonalbeli együttest búcsúztatott el, s bár az ETO FC és a Kóka kiejtése önbizalmat adhat a fináléra, nem túlzás kijelenteni, hogy a Fradi ellen földöntúli bravúrra lenne szüksége a sikerhez Nikandisch Hossein együttesének.

 

A 18.00 órakor kezdődő női finálé előtt, 15.00 órától a férfiaké lesz a főszerep, ekkor rendezik meg az Amatőr Kupa döntőjét, amelyben – a szokásoknak megfelelően – a Magyar Kupában a legtovább jutó amatőrcsapatok mérkőznek meg egymással. Idén a nyolcaddöntőig menetelő Internationale CDFSE és az egy körrel korábban búcsúzó Géderlak lesz a két résztvevő.

 

Az 500 forintos belépők mindkét mérkőzés megtekintésére feljogosítanak, a jegyeket elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a meccs napján a helyszínen is meg lehet vásárolni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC