nb1.hu

Szombathely: előtérben a stadion, háttérben a lángok – videó

Tűzijáték is volt mellette.

Zöldhulladék-tároló kapott lángra Szombathelyen, a Szent Gellért utcában, jelentette a Katasztrófavédelem. A tűz áterjedt egy szomszédos tárolóra is. Az esethez a város hivatásos és önkéntes tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a tűz oltását. A helyszínre tartanak a környező települések önkéntes tűzoltói is.
 
Az Időkép Szombathelyen működő webkameráján felvételén jól látható, amint felcsapnak a lángok tegnap este nem sokkal 8 óra előtt:
 
 

Tűz ütött ki Szombathelyen, 04.15.

Generálva az Időkép.hu kameráiból

 
A nyugat.hu a következőket írta és mutatta meg:
 
A Katasztrófavédelem hivatalos közleményéből kiderült, hogy fanyesedék ég mintegy négyszáz négyzetméteres területen, még cikkünk megjelenésekor is. Miközben pedig a hivatásos és önkéntes tűzoltók a lángokkal küzdenek, valaki vagy valakik úgy gondolták, hogy nem messze tűzijátékot lőnek az égbe.
 
A helyzet azért sem mindennapi, mivel ahogy kollégánk is említette élő tudósításában, temérdek ember megindult a tűz felé nézelődni. Vélhetően azért, mert azt érezték: a koronavírus okozta ingerszegény környezetben végre valami történik.
 
A kissé abszurd látványról videó is van.
 
 
 

Szeméttelepi tűz közben tűzijáték Szombathelyen

Április 15-én kigyulladt a Körmendi úti szeméttelep Szombathelyen. Miközben a tűzoltók a lángokkal küzdöttek, nem messze tűzijátékot lőttek az égbe.

 
 
Az oltási munkálatok még mindig tartanak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC