nb1.hu

Szombaton játszák a forduló slágermeccsét, képenyőn a Loki – BEHARANGOZÓ

Folytatná a jó sorozatát a Szpari és az Ajka, otthon javíthat a Vasas.

Immáron a harmadik fordulójához érkezett az NB II, egy meccs jutott szombatra, a többi meccset vasárnap játszák.
 
A forduló szurkolói szempontból egyik legjobban várt összecsapása pont a szombati, Pécs-Győr rangadó lesz. A csapatok egyike sem kezdte túl acélosan a bajnokságot, annak ellenére, hogy a PMFC az első fordulóban 4-0-ra le tudta győzni a Dorogot, de a második játéknapon sima 2-0-ás vereséget szenvedett a Szparitól. A Győr ezzel szemben eddig csak egy pontot gyűjtött, az első fordulóban az Ajkától kapott ki, majd a Kaposvárral ikszelt.
 
Annyi biztos, hogy a hangulatra majd nem lehet panasz a meccsen, hiszen szurkolói szempontból megfelelő időpontban rendezik a meccset és az is biztos, hogy mind a két tábor kiemelten készül az összecsapásra.
 
A két vezetőedző így nyilatkozott a meccs előtt:
 
Vas László(Pécs): ,,Többször kihangsúlyoztam, hogy nagyon kiegyensúlyozott ez az osztály. Rengeteg a jó képességű csapat és apróságokon dőlnek el a mérkőzések. A Győr keretét több élvonalbeli rutinnal rendelkező játékos alkotja, kiegészülve fiatal tehetségekkel. Nagyon nehéz összecsapásra számítok, ettől függetlenül szeretnénk megfelelően kiszolgálni a szurkolóinkat. A futball a drukkerekért van, akik nyilvánvalóan ki vannak éhezve a sikerekre, gólokra. Kérem a türelmüket és egyúttal a támogatásukat, hiszen rengeteg segíthetnek a jelen pillanatban ebben az osztályban még tapasztalatlan játékosainknak abban, hogy adott esetben átbillentsék őket a holtponton. Óriási erőt és lökést tud adni, ha a szurkolók és a tábor a csapat mögött áll."
 
Tuifel Péter(Győr): ,,Rövid idő alatt két mérkőzésen vagyunk túl, egy kicsit frissíteni kell a játékosokat a szombati mérkőzésre. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Pécs egy nagyon masszív újonc csapat, sok jót hallottunk róluk, de mi igyekszünk megfelelően felkészülni, hogy meglegyen a győzelmi esélyünk. Tudjuk, hogy hatalmas szurkolótábor áll a PMFC mögött, erre is készülnünk kell, hiszen ezt tudni kell kezelni.  Gördülékeny, jó csapatjátékot várok, szeretném, ha minél több helyzetet tudnánk kialakítani, és természetesen szeretnénk nyerni. Fontos lenne, hogy megszerezze a csapat az első győzelmét a szezonban, ez nagy löketet adna a bajnokság folytatására."
 
A vasárnapi játéknap 17.30-kor rajtol el, ebben az időpontban a DEAC látja vendégül a Dorogot, valamint az eddig hibátlan Nyíregyházát fogadja a Soroksár. Negyed órával később kezdődik a nyeretlen Siófok és a listavezető DVSC összecsapása.
 
A többi meccs kivétel nélkül 19.00-kor kezdődik, a dobogó második helyét birtokló Ajka, a Vasast megviccelő Békéscsabát fogadja. Gyirmótra látogat a Haladás, míg a Kaposvár a Kazincbarcikát látja vendégül.
 
Szeged vendégszerepel az újonc Szentlőrinc, a Szolnok a Budaörsöt fogadja a Tiszaligetben. A 3. fordulót az eddig igencsak botladozó Vasas és a kieső helyen álló Csákvár összecsapása zárja.
 
SZOMBAT
18.15: Pécsi MFC–WKW ETO FC Győr (Tv: M4 Sport)
VASÁRNAP
17.30: Soroksár SC–Nyíregyháza Spartacus FC
17.30: DEAC–Dorogi FC
17.45: BFC Siófok–Debreceni VSC (Tv: M4 Sport)
19.00: Kaposvári Rákóczi FC–Kazincbarcika
19.00: FC Ajka–Békéscsaba 1912 Előre
19.00: Vasas FC–Csákvár
19.00: Szeged–Szentlőrinc
19.00: Gyirmót FC Győr–Szombathelyi Haladás
19.00: Szolnok–Budaörs

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC