nb1.hu

Szpari: A baj nem jár egyedül, de így is nyerni akar Mátyus János

Nyíregyháza - A krízishelyzet miatt Ötvös Bencét visszarendelték az Akadémiáról.

Erre szokták mondani, hogy a baj nem jár egyedül. Nem elég, hogy kedden Szokol Zsolt és Dvorschák Gábor is megsérült, Máté Péter is visszaesett, így rá sem számíthat Mátyus János vezetőedző a Szeged 2011 ellen.

 

„Koránt sincs jó hangulat a csapatnál, drámai héten vagyunk túl. Szokol Zsolt és Dvorschák Gábor is megsérült a Cigánd ellen, így az eddig jól működő védelmen változtatnunk kell. Szokol Zsolt ugyan jobban van, de csak a szombati edzés után döntünk a játékáról, nem szeretnék kockáztatni egy komolyabb sérülést. Sajnos további rossz hír, hogy Máté Péter állapota nem a terveknek megfelelően javul. Neki három bordája tört el, és a hét elején már a csapattal edzett, de ismét fáj az oldala, így még nem számíthatok rá. A krízis helyzet miatt Ötvös Bencét visszarendeltük az Akadémiáról, és elképzelhető, hogy szerepet is kap vasárnap a fiatal belső védő. Nehéz meccsre számítok, de nyernünk kell”– mondta a klub honalpjának Mátyus János vezetőedző.

 

Van azért egy jó hír is a Szpari-szukolóknak, Heffler Norbert a héten már végig a csapattal készült, és lehetőséget kaphat a Szeged ellen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC