nb1.hu

Szpari: a játékosfigyelő elmondta, milyen futballisták érkezhetnek

Fontos szempontok.

Az nb2.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Sándor István visszatért a Nyíregyházához. Sándor 2013 és 2014 között futballozott a Szpariban, ezúttal pedig játékosmegfigyelőként vállal szerepet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei klubnál. Sándor István csak 34 éves, így akár futballozhatna is, de a Szparitól olyan ajánlatot kapott, amit nem lehetett elutasítani. 
 

Sándor abbahagyja a focit a Szpari miatt

 

"Valóban, korábban úgy gondoltam, hogy két-három évet még játszom a harmadik vonalban. Ekkor jött a lehetőség a Szparinál, mivel a járvány bizonytalanná tette az egészet, ezért úgy döntöttem, hogy előrébb hozom a búcsút, és játékosként befejezem. Egy ilyen stábban elkezdeni a játék utáni munkát igen kedvező, ezért úgy döntöttem, hogy belevágok. Tudom, hogy a Szparinak van egy második számú csapata, ám az szóba sem kerülhetett játékként, hiszen a munkám a hétvégéken fog kicsúcsosodni" – fogalmazott a szon.hu-nak Sándor István.
 
Sándor István az átigazolásokkal kapcsolatban elmondta, olyan fiatal játékosokat szeretnének a klubhoz csábítani, akik örülnek annak, hogy a Szparihoz tartozhatnak.
 
"Úgy gondolom, ettől a stábtól sokat tanulhatok, ami hasznomra válik. A feladatom az lesz, hogy felkutassam azokat a labdarúgókat, akik a felnőttcsapatnál egy-egy adott posztra szóba jöhetnek. Nekik nemcsak a tudásukat, hanem az emberi oldalukat is fel kell térképeznem, szerencsére sok embert ismerek a futball világából, ez segít abban, hogy teljes képet kapjunk egy-egy játékosról. Olyan fiatal, ambiciózus labdarúgókat szeretnénk Nyíregyházára hozni, akik nagyon örülnek annak, hogy egy ilyen klubhoz tartozhatnak, van bennük bizonyítási vágy, szeretnék magukra itt felhívni a figyelmet" – szögezte le Sándor István.
 
Pár nappal ezelőtt a Szpari bejelentette, hogy Forgács Dávid, Szekszárdi Tamás és Pejovic Danilo is távozik. 

Szpari: három játékos is távozik

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC