nb1.hu

Szpari: a magyar válogatott játékos testvérét is szerződtették

A Fradi támadójával is megállapodtak.

A Szpari bejelentése Sigér Ákos megszerzéséről. A középpályás testvére az a Sigér Dávid, aki a magyar válogatottban 14 meccsen jutott eddig szóhoz:
 
"Újabb játékossal kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus. Sigér Ákos – a válogatott Sigér Dávid testvére – a Szpariban kezdi a következő szezont. A védekező középpályás korábban futballozott Cegléden és Kazincbarcikán, az elmúlt idénynek pedig a DEAC színeiben vágott neki, de egy sérülés miatt keveset játszhatott. Azóta teljesen felépült, most pedig három éves szerződést kötött vele a Nyíregyháza."
 
Farkas Aurél is a Nyíregyházában folytatja a karrierjét, íme a közlemény:
 
"Kedden folytatódott a keret kialakítása. A Nyíregyháza Spartacus mindenben megállapodott Pócsik Botonddal, így a 20 éves támadó három évre kötelezte el magát a Szparihoz. A mátészalkai kötődésű labdarúgó hat éve került a Ferencvároshoz, az NB-II-ben pedig a Soroksár színeiben mutatkozhatott be. Az elmúlt idényben a Fradi második csapatában futballozott, és az NB-III-ban 16 gólja mellett 11 gólpasszt is adott."
 
Nemes Milán személyében rutinos védő is érkezett a Szparihoz:
 
"Mindenben megállapodott a Nyíregyháza Spartacus Nemes Milánnal, így a védő a Nyíregyháza Spartacus játékosa. A bal oldalon bevethető labdarúgó legutóbb Egerben futballozott, és 37 NB-III-as meccsen lépett pályára, mindig kezdőként. A 24 éves játékos komoly rutinnal rendelkezik, a DVTK színeiben több mint negyven alkalommal játszott az élvonalban, míg az NB-II-ben a Siófok színeiben szerepelt. Két éves szerződést kötött vele a Szpari." 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC