nb1.hu

Szpari-Csaba: gólösszefoglaló, reakciók

Szpisljak és Schindler értékelt a rangadó után.

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 3–0 (1–0)
Nyíregyháza, 850 néző
 
NYÍREGYHÁZA: Jova – Polényi, Fodor F., Végső, Farkas Márk (Papp M., 87.) – Szvedjuk, Kártik, Cenaj, Kovács N. (Motkó, 83.) – Szinanovics (Ötvös B., 80.), Hornyák. Vezetőedző: Zoran Szpisljak
 
BÉKÉSCSABA: Uram – Pilán, Farkas Márk, Szélpál N., Mészáros M. – Nagy S., Bidzyla – Király P., Faragó T. (Gréczi M., 64.), Szalai D. (Máris, 59.) – Kovács Á. (Pantovics, 59.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
 
Gólszerzők: Hornyák (44.), Szinanovics (56.), Kártik (88.)
 
Egy igazán emblematikus rangadót is rendeztek hétvégén az NB II-ben, Nyíregyházára látogatott a Békéscsaba.
 
Az első igazán nagy lehetőség a vendégek előtt adódott, amit az edzőjük meccslabdának nevezett és ennek kihagyása rá is nyomta a bélyegét a csapat teljesítményére.
 
Az első félidő vége előtt, viszont a hazaiak szerezték meg a vezetést, a vendégek hibáját kihasználva.
 
A második félidőben kb. 10 perc játék után megdupláztak a nyíregyháziak az előnyt, ami után már igazán felszabadultan tudtak játszani.
 
A harmadik gól a mérkőzés hajrájában született, ezzel aratott a Szpari egy magabiztos, de küzdelmes győzelmet.
 
Az edzők így nyilatkoztak a mérkőzést követően:
 
Schindler Szabolcs (Békéscsaba):,,A mérkőzés végeredményét tekintve csalódott vagyok, több részre kell osztanom a mérkőzést. Az első, ami nagyon fontos, hogy az első félidőben nagyon szervezetten játszottunk. Volt egy döntő momentum, véleményem szerint, ami nagyon fontos volt. 0-0-nál egy nagyon fontos meccslabdát hibáztunk, tehát egy óriási hiba, óriási lehetőség volt. A Nyíregyháza egy hibánkat kihasználta és gólt szerzett. Tehát mind a két oldalon az első félidőben, egy-egy lehetőség volt. A Nyíregyháza élt vele, sajnos mi nem tudtunk élni. A második félidő viszont változott, a második félidőben nekünk is kockáztatni kell. Nem úgy alakul a meccs, rosszul játszottunk, kitámadtunk, kaptunk két gólt, ami elkerülhető lett volna. Tehát a második félidővel nem voltam elégedett, sőt nagyon csalódott vagyok, mert úgy gondolom sokkal több van a csapatban."
 
Zoran Szpisljak (Nyíregyháza):,,Az első félidőben óvatos volt nagyon mind a két oldal, nem adtunk fel túl nagy területet, nem adtunk túl nagy lehetőséget az ellenfélnek. A Békéscsaba hamarabb érkezett egy olyan lehetőséghez amit nehéz megmagyarázni hogy hagytak ki. Az első félidő vége fele, amikor lehet, hogy már pár játékos már a szünetre gondolt, abból jött egy jó felszabadítás, abból egy jó helyzet, ebből tudtunk előnyt szerezni. A gól mindenféleképpen jól jön, mindegy hogy mikor jön. Az első félidőben sokkal nehezebb volt. A másodikban, amikor jött a második gól, felszabadultak a gátak. Többet vállalkoztunk, bátrabban játszottunk. Végül 3-0 lett, de ez nem egy olyan eredmény, ami sima volt."
 
 
                                                          
1 Aqvital FC Csákvár 12
2 WKW ETO FC Győr 9
3 BFC Siófok 8
4 MTK Budapest 7
5 Budaörs 7
6 Kazincbarcika 7
7 Budafoki MTE 6
8 Nyíregyháza Spartacus FC 6
9 Duna Aszfalt TLC 6
10 Békéscsaba 1919 Előre 6
11 Szolnoki MÁV FC 6
12 Dorogi FC 6
13 Szombathelyi Haladás 6
14 Szeged-Csanád Grosics Akadémia 5
15 Vasas FC 4
16 Soroksár SC 4
17 Vác FC 3
18 Gyirmót FC Győr 2
19 Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1
20 FC Ajka 1

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC