Szpari: hamarosan edzésbe állhat a súlyosan megsérült játékos - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Szpari: hamarosan edzésbe állhat a súlyosan megsérült játékos

Juhász Gergely - 2022. March 03. Thursday 16:31
Tapssal indult az edzés.
Kép forrása: nyiregyhazaspartacus.hu
ÍME, A NYÍREGYHÁZA HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Tapssal indult a csütörtöki első edzés a Szparinál. A születésnapos Talián Lászlót köszöntötték így a többiek, de szólhatott volna a taps Paku Rolandnak is. A Szpari középpályása - igaz még civilben - ott volt a tréningen. 
 
- Hiányzik az edzés, a mérkőzés, de legjobban a csapat, az a közösség ami itt van. Amikor csak lehet, itt vagyok, ott voltam a hétvégi mérkőzésen is a lelátón. Vár még majd rám egy koponya vizsgálat, utána kezdhetem el Darabos Balázzsal az edzéseket. Jól vagyok - mondta Paku Roland. 
 
Feczkó Tamás vezetőedző a hét elején a keleti határhoz utazott, személyesen vitt adományokat az Ukrajnából érkezett menekülteknek, és azért is ment, hogy megkérdezze, mire van szükség. A csapat is gyűjtésbe kezdett, még a héten személyesen szeretnék elvinni az adományt.
 
A csütörtöki edzésen ott volt Csilus Ádám, Szokol Zsolt és Nemes Milán is, utóbbi kettő már teljes értékű munkát végzett, azaz rájuk is számíthat a szakmai stáb. A védelemben biztosan lesz változás az Ajka elleni meccsen, Papucsek Barnára eltiltás miatt nem számíthat Feczkó Tamás. És továbbra sem számíthat Gresó Mátyásra sem. A támadó utolsó kardiológiai vizsgálatát követően az orvosok szerint még továbbiakra van szükség, addig nem végezhet teljes értékű munkát."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!