nb1.hu

Hivatalos bejelentés.

Az NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus bejelentette, hogy Forgács Dávid, Szekszárdi Tamás és Pejovic Danilo is távozik a csapattól. Íme a Szpari közleménye:
 
"Folyamatosan egyeztet a Nyíregyháza Spartacus vezetése annak érdekében, hogy kialakítsa a következő szezonra a játékoskeretet. Pénteken eldőlt, hogy három labdarúgóra nem számít a jövőben a Szpari. Forgács Dávid a téli szünetben érkezett a klubhoz, és három tavaszi mérkőzésen léphetett pályára. Szekszárdi Tamás egy éve csatlakozott a csapathoz, az előző idényben 13 alkalommal ölthette magára bajnokin a Spartacus mezét, 10 esetben kezdőként, és a Szeged ellen gólt szerzett.  A középpályás mellett  Pejovic Danilo is távozik, a lejáró szerződését nem hosszabbítja meg a klub. A belső védő 2018-ban igazolt Nyíregyházára, 46 bajnokin szerepelt piros-kékben és egy gólt szerzett.
 
– Amikor idejöttünk, tudtuk, hogy meg kell  erősíteni a csapatot ahhoz, hogy legyen esélyünk a feljutásért harcolni. Ehhez néhány helyen változtatnunk kell, és úgy tudunk új játékosokat hozni, ha néhány labdarúgótól elköszönünk. Nem volt emberileg semmilyen probléma a most távozókkal, de nem győzött meg a teljesítményük –  mondta Gálhidi György vezetőedző.
 
Mindhárom játékosnak köszönjük amit a Nyíregyháza Spartacusért tettek, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk! A távozók mellett érkezők is lesznek, több labdarúgóval tárgyal a klub vezetése."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC