nb1.hu

Szpari: pesszimista jóslat – videó

Nehéz tervezni az edző szerint.

Jelenleg sem lehet tudni, hogy mikor folytatódhat (ha egyáltalán folytatódhat…) az NB II mostani szezonja. Az MLSZ március 16-án jelentette be, hogy a koronavírus miatt a honi bajnokságok határozatlan ideig szünetelnek. Lengyel Roland, a Nyíregyháza vezetőedzője nem túl optimista. Lengyel elmondta, ebben a helyzetben nagyon nehéz tervezni.
 
"Elég bizonytalan mindenki. A játékosok csinálják a munkát, amit kiosztottunk nekik. Heti ritmusban tervezünk, mivel fogalmunk sincs, hogy ez a helyzet meddig tart. A bizonytalanság uralkodik ebben a helyzetben. Azt olvastuk, hogy Győrben kemény megszorítások voltak. Azt nem lehet tudni, hogy meddig fog ez tartani. Kicsit pesszimista vagyok. Úgy érzem, ezt a szezont nem tudjuk lejátszani. Várunk mi is. Azt gondolom, hogy most kezdődik a java, ahogy nézem a környező országokat. Mi sem tudunk többet csinálni, csak reménykedni, hogy minél hamarabb vége lesz ennek az egésznek" – mondta a Nyíregyházi Televíziónak Lengyel. 
 

Döntés előtt a labdarúgók

 

A Nyíregyháza jelenleg a nyolcadik helyen áll az NB II táblázatán. A Szpari 27 mérkőzés alatt 35 pontot szerzett. A kényszerszünet előtti két meccsét elveszítette az együttes. A csapat 45 gólt szerzett eddig, ebből tizenötöt Hornyák Marcell vállalt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC