nb1.hu

Szpari-Szolnok: kiélezett küzdelem és gólzápor – reakció

Bizonyíthattak a próbázók.

A Szolnokot fogadta a Szpari egy edzőmeccs keretein belül, nyíregyházi oldalon négy próbajátékos is pályára lépett: Farkas Marcell, Nikola Vasiljevic, Gresó Mátyás és Végh Bence.
 
Nem kellett sokat várni az első gólra, a 8. percben Gyurján Bence mesteri szabadrúgást gólt szerzett, ezzel vezetett a Szpari. Az első negyedóra végén, egy fejessel egyenlített a Szolnok, majd újra vezetést szerzett a hazai gárda, Hornyák egy kipattantó fejelt a hálóba. Egy labdavesztés után még a szünetig egyenlíteni tudott a Szolnok, így igazán kiélezett küzdelmet hozott az első játékrész.
 
A fordulás követően ismét a Szpari veszélyeztetett, az 59. percben született meg a harmadik gól, Sinanovic passza után Ötvös passzolta a kapuba a labdát. A 64. percben állt be a végeredmény, Papp játszott össze Kováccsal, majd Papp a visszakapott labdát a kapuba helyezte közelről.
 
Nyíregyháza Spartacus – Szolnok 4-2 (2-2)
Nyíregyháza: Fadgyas (Nagy M.) – Farkas M (Matyi), Fodor(Talabér), Végső (Trencsényi), Svedyuk (Magyar), Kártik (Papp), Starosta (Ötvös), Vasiljevic (Végh), Sinanovic (Tóth), Gyurján (Gresó), Hornyák (Kovács )
vezetőedző: Gálhidi György
gólszerző: Gyurján (8.), Hornyák (22.), Ötvös (60.), Papp M. (64.)
 
Gálhidi György, a Szpari mestere, így értékelt a meccs után:
 
,,Támadásban elégedett vagyok a csapat teljesítményével, de védekezésben követtünk el hibákat, a gólokat is így kaptuk, ezeket ki kell javítani. Hasznos találkozót játszottunk."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC