nb1.hu

Szpari: többen visszatérhetnek a Vasas ellen

Hiányzó is lesz.

ÍME, A SZPARI HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,"Laci bá, ez kicsit magas volt!" – mondta Nagy Sándor a Szpari kapusedzőjének. Pintér László alaposan megdolgoztatta a hálóőröket, akik becsülettel hárították a lövéseket az örökösföldi pályán.
 
Pár méterrel arrébb Darabos Balázs edzett a mezőnyjátékosokkal. Egymás után jöttek a sprintek, majd a labda is előkerült. Már a többiekkel dolgozott Gresó Mátyás és Csilus Ádám is, valamint visszatért a betegségből felépülő, és ezért a hétvégi csákvári meccset kihagyó Hamed Yasin és Sigér Ákos is.
 
Ők egyelőre még nem dolgoztak teljes intenzitással. Márkus Attila viszont hiányzott, a középpályás bokája komolyabban megsérült vasárnap, folyamatosan kezelik, és szerencsére szépen javul, de még nem edzhetett a többiekkel. Még civilben volt Paku Roland, aki viszont jó hírekkel szolgált. 
 
– Az orvos rábólintott, teljesen rendben vagyok, így elkezdhetem az edzéseket – mondta a Szpari játékosa.
 
A középpálya tengelyében Szabó Bálint játszott Csákváron, és remekül megoldotta feladatát. 
 
– Ez az igazi posztom, itt szeretek legjobban játszani, és örülök, hogy győztünk. Végre mi kezdtünk jól, igaz, 2-0 után talán tudat alatt kicsit kiengedtünk. Viszont 2-2 után is mindenki ment előre, meg sem fordult a fejünkben, hogy nem nyerjük meg ezt a mérkőzést, és ezúttal is sikerült a hajrában betalálni. Most a Vasas jön, mellyel kapcsolatban nagyon jó emlékeink vannak az előző idényről. Akkor az volt az utolsó vereségük a szezonban, idén tavasszal viszont az a célunk, hogy mi legyünk az elsők, akik nyernek ellenük – mondta Szabó Bálint."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC