nb1.hu

Szpari: válogatott meghívó – REAKCIÓ

Igazoltan hiányzott.

A Nyíregyháza közleménye:
 
"Hamed Yasin nem lépett pályára az elmúlt hét végén a Kisvárda elleni felkészülési találkozón. A szélső ugyanis meghívást kapott a szudáni válogatott összetartására, így a játékos hazája nemzeti csapatával készült egy hétig. 
 
– Nagyon boldog voltam mikor megkaptam a meghívót a válogatott összetartásra, amely Tunéziában volt. Örülök, hogy a keret tagja lehettem. Miután megérkeztünk, regeneráló edzésünk volt, majd labdás edzések következtek, a felkészülési mérkőzések előtt pedig egy kis taktikai tréning.
Elsőként Tunézia ellen játszottunk, amely Afrikában egy top csapat, sajnos kikaptunk 3-0-ra. Én is pályára léptem, 45 percet kaptam. Három nappal később Togo volt az ellenfél, és döntetlen lett a végeredmény – mondta Hamed Yasin.
 
A játékos bízik abban, hogy a jövőben is meghívást kap a válogatottba, és szeretnének jól szerepelni a selejtezők során.  
 
– A célunk a következő időszakban az, hogy bekerüljünk az Afrika Kupa csoportkörébe, amely egy kellemes meglepetés lenne, de ezzel nagyon boldoggá tennénk a csapatunk szurkolóit – tette hozzá a Nyíregyháza Spartacus labdarúgója."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC