nb1.hu

Szpari: végre örülhet valaminek a vezetőedző

De nem annak, hogy idén még nem nyertek.

 
Lengyel Roland, miután a Nyíregyháza élére került, hatszor is nyerni tudott zsinórban a Szparival, aztán jött a téli szünet, és annak ellenére, hogy a felkészülés jól sikerült a piros-kékeknél, tavasszal nem jönnek az eredmények a fiatal szakvezető csapatának.
 
A Nyíregyháza még nyeretlen 2020-ban, a Soroksártól gólgazdag meccsen kapott ki otthon, majd következett a békéscsabai döntetlen, hogy szintén hazai pályán, meglepetésre újabb vereség érje az Ajkától.
 
Az előző fordulóban a Tiszakécske múlta felül a Spartacust, így Hornyák Marcelléknak égető szüksége van a győzelmekre.
 
A Nyíregyháza hétvégén a Kazincbarcika ellen kezdheti meg a felzárkózást.
 
Ősszel 2-2-re végeztek a felek, Lengyel Roland így vélekedett a 44. Szpari-Barcika összecsapás előtt:
 
"A Kazincbarcika ellen az elmúlt időszakban kicsit sikeresebb vagyunk, de mindig nehéz mérkőzést vívunk. A pontok sajnos nem úgy jöttek ahogy terveztük, a játék képével – az Ajka meccs kivételével – nem volt probléma, mindig arra törekszünk, hogy sok helyzetet dolgozzunk ki, és meg is voltak a lehetőségeink. Izgalmas mérkőzések vannak a hátunk mögött, és fontos a jövőben, hogy az első perctől kezdve maximálisan koncentráljunk. Meg kell nyerni a párharcokat, határozottnak kell lennünk, és akkor győzni fogunk. El kell kezdenünk gyűjteni a pontokat"
 
A pontok gyűjtését nagyban segítheti, hogy a Nyíregyháza korábban eltiltott játékosai már újra segíthetnek a csapatnak, ezúttal nem lesz hiányzója a Spartacusnak.
 
Ötvös Bence, a Nyíregyháza középpályása ennek függvényében mindenképpen győzelmet vár csapatától:
 
"Az első négy forduló nem sikerült jól, de itthon most már szeretnénk begyűjteni az első győzelmünket, bármi áron."
 
A Kazincbarcika is győzelem nélkül várja az NB II 26. fordulóját, a borsodiak jelenleg a 15. helyen állnak a tabellán, 27 pontot gyűjtöttek, öttel kevesebbet, mint a Szpari. A legutóbbi forduló számukra sem sikerült jól a barcikaiaknak, 2-0-ra kikaptak a Vasastól Putnokon.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC