nb1.hu

Szurkolóbarát döntés Nyíregyházán, a DVTK-drukker óriási élménye

Játékra hívják a kecskeméti szimpatizánsokat.

NYÍREGYHÁZA:
 
"Vasárnap első alkalommal játszott Balmazújvárosban a Szpari, a Nyíregyháza Spartacus pedig ingyenes szurkolói buszt indított a találkozóra.
 
Az érdeklődés miatt a klub vezetése úgy döntött, a jövőben is indul majd járat a csapat balmazújvárosi meccseire. Kérjük viszont szurkolóinkat, hogy előzetesen jelezzék majd utazási szándékukat. Ezt vagy a Kossuth utcán lévő SziZo Sportboltban személyesen, vagy elektronikus úton az info@szpari1928.hu címre küldött email formában tehetik meg. A jelentkezés határideje mindig az adott mérkőzés előtti péntek 12.00 óra. Jelen esetben a következő, Haladás elleni hazai mérkőzésre augusztus 13. délig lehet regisztrálni. Az autóbusz 60 személyes, így érkezési sorrendben tudjuk a jelentkezéseket elfogadni. Kérjük továbbá szurkolóinkat, hogy az autóbusz tisztaságára és épségére vigyázzanak, csak ebben az esetben tudjuk biztosítani az ingyenes járatot."
 
DVTK:
 
"Fehérvári László nyerte a DVTK Európa-bajnokság előtt meghirdetett játékát, amely során arra kértük szurkolóinkat, mutassák meg, hogy büszke DVTK-szurkolóként állnak a nemzeti csapat mellett. A páros VIP-jegy mellett életre szóló élménnyel is gazdagodott a 69 éves szerencsi DVTK-drukker.
 
– Fantasztikus élmény volt azon a találkozón ott lenni és a helyszínen megélni ezt a számunkra győzelemmel felérő döntetlent – nyilatkozta Fehérvári László, aki a Magyarország-Franciaország találkozón büszkén viselte a DVTK-címeres mezt. – Nagyszerű hangulat volt, nem csak a Puskás Arénában, hanem a stadion környékén, a városban is. Korábban soha nem voltam még válogatott mérkőzésen, de azt hiszem nem is kívánhattam volna szebb debütálást. Nagyon jól éreztük magunkat Attilával (játékunk győztesének a veje – a szerk.). Eleve úgy készültem a mérkőzésre, hogy én bizony büszkén megmutatom honnan érkeztem. Amikor pedig olvastuk a játékfelhívást a DVTK honlapján, egyértelművé vált, hogy előveszem a Diósgyőr-mezt a szekrényből. Igaz, cukkoltuk egymást a mérkőzés előtt, hogy majd valaki leveszi rólunk a piros-fehér mezt, de kellemes csalódás ért. Egyáltalán nem zrikáltak minket, sőt. Sokan odajöttek teljesen idegenek is, akiktől csupa biztató szót kaptunk. Elmondták, hogy várnak vissza minket az NB I.-be és higgyem csak el, újult erővel, megerősödve fogunk visszatérni egy év múlva az élvonalba. Bízom benne, hogy igazuk lesz és ez az év, csak egy kitérő a másodosztályba. Jövő nyáron lesz a 70. születésnapom, úgyhogy remélem NB I.-es csapatot tudok majd üdvözölni Diósgyőrben.
 
Hornyák Marcelltől, a DVTK támadójától átvehette a páros VIP-belépőre jogosító ajándékkupont az idénynyitó hazai mérkőzésre, viszont ettől függetlenül már megvolt a jegy a hétfői, DVTK – Vasas találkozóra.
 
– Igen, pont mielőtt felhívtak minket a klub munkatársai, előző nap vásárolták meg a vejemék a jegyet a hétfői meccsre. De nem aggódok a sorsa felől, biztos vagyok benne, hogy találunk majd neki gazdát. Szerencsi lakosként, amikor tudunk, ellátogatunk a hazai mérkőzésekre. Sajnos a pandémia miatt az utóbbi időben, mint mindenki más, mi is kevésszer tudtunk jönni, de reméljük helyre áll a világ rendje és sok-sok győzelemnek tudunk majd örülni a jövőben. Legtöbbször a kapu mögött vagyunk, a B-közép mellett, most is oda szólt volna a jegyünk, de ennek a játéknak köszönhetően most egy új élménnyel fogunk gazdagodni és bízom benne, hogy győzelemnek tudunk majd örülni.  A DVTK hivatalos YouTube csatornáján keresztül követtem a vasárnap esti mérkőzést is. Látszik a társaságon, hogy az első tétmérkőzése volt, de voltak bíztató jelek, és hosszútávon úgy gondolom egy kimondottan jó csapat lesz a DVTK-ból. Főleg az első játékrészben tetszett a csapat játéka. Lehet látni, hogy Kondás Úr teljesen más irányt képvisel, mint az elődjei. Sok a fiatal, akik egy kis rutint szerezve erősségei lehetnek hosszú távon az együttesnek. Igazából nagy elvárása nincs a Diósgyőr-szurkolónak, ha csúszni-mászni fognak a fiúk a pályán, akkor már elégedettek leszünk. Jó futballisták alkotják a keretet, akik ha kiteszik a szívüket-lelküket a pályára, annak pontokban is meg fog mutatkozni az eredménye."
 
KECSKEMÉT:
 
"A tavalyi szezonban már többször is vendégünk volt a Nimród Footgolf egyesület, akik idén is feldobják majd a félidőket.
 
A lakiteleki Nimród Footgolf Sportegyesület az országban egyedülálló pályán versenyezhet, ennek köszönhetően is egyre komolyabban működő klubként vesznek részt az országos footgolf versenyeken és rendezvényeken. Klubunk felnőtt és utánpótlás játékosai is végig mehettek már a lakiteleki pályán, és mindannyiszor kitűnő hangulatú versenyek alakultak ki, melyek csapatépítésnek is hasznosak voltak. A két klub közötti partneri kapcsolatnak és együttműködésnek köszönhetően, a Soroksár elleni mérkőzés szünetében is lehet majd játszani, aki szívesen kipróbálná magát, az info@kecskemetite.hu címen jelentkezhet."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC