nb1.hu

Szurkolói ankét: kiderült, mekkora a Hali költségvetése

Megnyugtatta a drukkereket az ügyvezető.

Szurkolói ankéttal hangolt a Haladás az NB II folytatására – számol be a nyugat.hu. A szombathelyi csapatnál mozgalmasan telt az átigazolási időszak. A Hali Mátyus Jánossal folytatja a küzdelmet, a kerethez pedig Verpecz István, Schimmer Szabolcs, Rácz Ferenc és Devecseri Szilárd csatlakozott. 
 
Schimmer 21 évet húzott le a Vas megyei gárdánál, nagyon örül annak, hogy újra magára öltheti a Haladás mezét. Devecseri a ZTE-től tért vissza a Haladáshoz. A védő elárulta, számára mindig is a szombathelyi klub volt a legfontosabb.
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Távozókról beszélt az ETO igazgatója – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Mátyus arra kérte a drukkereket, hogy támogassák a csapatot. Abban bízik, hogy a szavak helyett a tettei fognak magukért beszélni. 
 
Sellei Árpád elmondta, 400 millió forintból gazdálkodik a Haladás. A klubnak nincsen semmiféle tartozása sem az adóhatóság, sem játékos, sem korábbi szakmai vezető irányába, csupán a szállítóknak tartoznak, de már az összeg kifizetéséről megegyeztek velük. Sellei korábban arról is szót ejtett, hogy középcsatárt keresnek, de nincs könnyű helyzetük, mivel a fizetési plafont figyelembe kell venniük. 
 
A Haladás jelenleg a 18. helyen áll a táblázaton. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC