nb1.hu

Távozik Lipcsei egyik húzóembere, megállapodások a Budafoknál

Eldőlt a siófoki kapus sorsa.

SOROKSÁR:
 
"Orosz Márk 4 éve, 2017 nyarán érkezett a Haraszti útra, ahol cseleinek és bombagóljainak köszönhetően hamar a nézők kedvence lett. Bár ez idő alatt sérülések is hátráltatták  és csonka szezon is volt, mégis 96 alkalommal lépett pályára sárga-feketében melyeken 20 gólt szerzett.  Legjobb szezonja a 2018-19-es volt, amikor 10 alkalommal talált az ellenfelek hálójába.
 
A klubért tett erőfeszítéseit köszönjük és sok sikert kívánunk további karrierjéhez!"
 
BUDAFOK:
 
"Újabb három, a BMTE-hez hosszú ideje kötődő játékos hosszabbította meg a szerződését az elmúlt napokban. Fekete Máté, Khiesz Kornél, valamint Margitics Andor egyaránt klubunk kötelékében marad és csapatunkat erősíti a következő szezonban is.
 
A 25 éves Fekete Máté – aki több poszton is bevethető – saját nevelésű játékosunk. A 28 éves belső védő, Khiesz Kornél és a 30 éves jobbhátvéd, Margitics Andor 2015 óta futballozik Budafokon.
 
A mostani megállapodások is erősítik azon törekvésünket, miszerint klubunk továbbépítésében kiemelt szerep jut azoknak a játékosoknak, akik maguk is a BMTE alapértékeit képviselik."
 
SIÓFOK:
 
"Csapatunkkal kapcsolatos jó hír, hogy Szmola Bálint újabb 1 évig a BFC Siófok játékosa lesz! A bajnokságban a Vasas és az Ajka ellen állt a kapuban, de ő volt a MOL Magyar Kupa mérkőzés hőse, amikor Monoron a döntetlent követően a büntetőpárbaj során három 11-est is kivédett, ezáltal nagyban hozzájárulva a továbbjutáshoz.
 
„Nagyon boldog vagyok, hogy még egy évet a BFC Siófok kötelékében tudok tölteni. Az előző szezon a körülményekhez képest úgy gondolom, hogy nem sikerült rosszul. Amikor lehetőséget kaptam, igyekeztem bizonyítani. Elsősorban a kupamérkőzéseken jutottam szerephez, de védhettem a volt klubom, a Vasas ellen is. Sajnos abban az időszakban nem állt mellettünk a szerencse, mert utolsó másodperces gólokkal kaptunk ki a Fáy utcában, és a MOL Magyar Kupában a Debrecen ellen is. Nagyon örülök, hogy a klub vezetősége úgy gondolta, hogy további egy évig tudom segíteni a csapatot. Minden erőmmel azon leszek, hogy ismét lehetőséget kapjak, és igyekszem majd élni a bizalommal.” – mondta honlapunknak Bálint.
 
„A kapusok felkészülése úgy gondolom, hogy jó ütemben halad. Kemények az edzések, de szépen folyamatosan megy a munka felépítése. Kapusedzőnkkel, Biró Imrével nagyon jól dolgozunk, nagyon odafigyel ránk. Nagyon fiatal a kapus szekció, fiatalos lendület van, Hutvágner Gerivel mi ketten vagyunk a legidősebbek a mindössze 21 életévünkkel. Az ő nevében is mondhatom, hogy maximális energiát igyekszünk belefektetni a felkészülésbe!”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC