nb1.hu

Távozók Kecskeméten és a Kerületnél, érkező Budafokon – esti híradó

Két játékos hosszabbított Csákváron.

BUFAFOK
 
Új kapusedző érkezett:
 
,,Nem csak a játékoskeret kialakításával, hanem a szakmai stáb összetételével kapcsolatban is fontos egyeztetések zajlanak ezekben a hetekben.
 
A tárgyalások eredményeként eldőlt, hogy Nagy Gábor helyét Vezér Ádám veszi át a kapusedzői poszton. 
 
Vezér Ádám korábban 180 NB I-es mérkőzésen védte a BVSC, a Siófok és a Budapest Honvéd kapuját. Utóbbival bajnoki címet és Magyar Kupát nyert a 90-es években. Később Izraelben és Cipruson is futballozott. Kapusedzőként előbb három és fél évig a Puskás Akadémiánál, majd a legutóbbi szezonban Kispesten, Bódog Tamás és Pisont István stábjában dolgozott.
 
Klubunk a távozó Nagy Gábornak köszönetét fejezi ki a BMTE-ért tett erőfeszítéseiért és a kapusainkkal végzett munkájáért, tovább pályafutásához sok sikert kívánunk."
 
CSÁKVÁR
 
Két játékos hosszabbított:
 
,,Újabb két játékossal sikerült megállapodnia klubunk elnökének.
 
– Az elmúlt szezonban több alkalommal is csapatkapitányként vezette ki együttesünket a pályára Baracskai Roland, akinek a napokban lejár a szerződése. Szerettük volna megtartani, s tárgyalásaink végeztével újabb két évre kötelezte el magát az Aqvitalhoz – tájékoztatta honlapunkat Nagy Sándor. – Rajta kívül a kapus Zelizi Patrik is elfogadta hosszabbítási ajánlatunkat, a következő szezonban is csapatunkat erősíti.
 
A 29 éves Baracskai Roland 2019 januárjában szerződött Csákvárra, azóta 71 bajnoki meccsen 14 gólt szerzett színeinkben. Az NB II-es gólszerzőink örökranglistáján ezzel Nagy Zsolttal és Gajdos Zsolttal holtversenyben a hetedik legeredményesebb játékosunk.
 
A 23 éves Zelizi Patrik saját nevelésű játékosunk, 11 éves korában írta alá első igazolását klubunkkal. Végigjárta korosztályos csapatainkat, majd 2015-16-os évadban a Videoton II. gárdájának hálóját őrizte. Ezt követően Veszprémben, Iváncsán, majd két éven keresztül az NB III-as Bicske együtteseiben szerzett felnőtt rutint. Tavaly nyáron tért vissza Csákvárra, Markek Tamás mögött végig a keret tagja volt. Két kupameccsen – a Budaörs elleni 3-1, illetve a Pakssal szembeni 2-3 alkalmával – illetve egy bajnokin állt a gólvonal előtt."
 
III. KERÜLET
 
Távozik Jeszenszky Ádám:
 
,,Távozik csapatunktól Jeszenszky Ádám és Fazakas Géza! Lejáró szerződésüket klubunk nem hosszabbítja meg. 
 
Jeszy, Géza köszönünk mindent, további pályafutásotokhoz sok sikert kívánunk! 
 
A TVE történelem könyvében örökre ott lesz a nevetek a bajnokok között!"
 
KECSKEMÉT
 
Többen távoznak:
 
,,Az érkezők mellett természetesen távozói is lesznek csapatunknak, több játékossal sem kerül sor szerződéshosszabbításra június végén. 
 
Biztos, hogy szerződése lejártával távozik két kapusunk, Lékai Soma és Mészáros Dávid, illetve a mezőnyjátékosok közül Nagy István, Ludasi Martin, Jakab Dávid, Popgeorgiev Pantelisz, Constantinescu Marius, Gábor Lukács József és Asztalos Dávid is. Koszó Balázs is távozhat, míg Puskás Gábor eligazol.
 
Távozó játékosainknak sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz!
 
Természetesen várható még mozgás az érkezők oldalán is, ahogy mindig, úgy a jövőben is csak konkrét megállapodások esetén adunk erről tájékoztatást hivatalos csatornáinkon."

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC