nb1.hu

Távozókat jelentett be a Kozármisleny, támadót igazolt a Dorog

A védelmét erősítené a Szpari, friss hír a Hali-játékos állapotáról.

A DOROG BEJELENTÉSE:
 
"Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy klubunk szerződtette a legutóbb Soroksáron szereplő, Magyari Szilárdot!
 
A 24 éves támadó Székelyudvarhelyen ismerkedett meg a játék alapjaival, de volt a Hagi Akadémia növendéke is, ezt követően került a Puskás Akadémiára, ahol a 2015-2016-os szezonban bemutatkozhatott az NB3-ban is. A másodosztályban előszőr az FC Csákvár színeiben tehette le névjegyét, majd a román másodvonalba került kölcsönbe, ahol a Csíkszereda sikereiért küzdött. 2020. nyara óta a Soroksár együttesét erősítette, a dél-budapesti egyesületnél az elmúlt két szezonban több, mint 50 mérkőzésen lépett pályára az NB2-ben. Új játékosunkat szeretettel köszöntjük Dorogon, pályafutása folytatásához sok sikert kívánunk, immáron piros-feketében!"
 
A KOZÁRMISLENY KÖZLEMÉNYE:
 
"TURI ÉS BERDÓ HOSSZABBÍTOTT, NÉHÁNYAN TÁVOZNAK
 
Turi Tamás 5. éve szerepel Kozármislenyben: 127 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, 9 gólt szerzett, de kivette a részét az előkészítésekben is.
 
Évről-évre egyre jobb teljesítményt nyújt, többször viselte már a csapatkapitányi karszalagot is. A bajnokcsapat alapembere volt, a most mögöttünk hagyott évben 37 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, csupán 1 alkalommal, 5 sárga lapos eltiltása miatt nem volt a gyepen! Örömteli hír, hogy Ture is marad a csapattal a másodosztályban!
 
Berdó Máté 3. évét töltötte az NB III-as Kozármislenyben (64 bajnokin 2 gólt szerzett), de Máté sok évet focizott a mislenyi utánpótlásban, tagja volt az U13 NB I-ben ezüstérmes együttesünknek is. Később a PMFC és az MTK korosztályos csapataiban szerepelt, a kék fehéreknél 17 évesen bemutatkozott az NB III-ban. A korábbi utánpótlás válogatott labdarúgó Paksra igazolt, ahol főképp a második csapatban szerepelt, de pályára lépett Magyar Kupa-mérkőzésen és ült NB I-es kispadon is. Máté munkáját sokszor nehezítették sérülések, de tavasszal egy kimondottan érett, jó játékot láthattunk tőle, önbizalommal teli jó teljesítményt nyújtott, örülünk az ő maradásának is! Máté még csak 22 éves labdarúgó, előtte a jövő!
 
Sok sikert kívánunk Turénak és Máténak az NB II-ben!
 
Az eddig bemutatott Kozármislenyben maradó labdarúgóink:
 
Kapusok: Somogyi Máté, Lékai Soma, Budzsáklia Benett
 
Mezőnyjátékosok: Kirchner Krisztián, Hampuk Ádám, Tóth Zoltán, Vajda Roland, Beke Péter, Szabó Dominik, Füredi Szabolcs, Horváth Dániel, Gajág Gergő, Turi Tamás, Berdó Máté, Ulrich Dániel.
 
Az osztályváltás miatt szükséges a csapat megerősítése, így azok a labdarúgók, akik az NB III-as bajnokcsapatban nem tudták stabilizálni helyüket, vagy kevesebb lehetőséget kaptak, távoznak.
 
Kozics Barna alapembernek számított, ennek ellenére távozik, ő jobb ajánlatot kapott az NB III-as III. Kerülettől, így követte Aczél Zoltán vezetőedzőt Óbudára. Barna 72 alkalommal lépett pályára kozármislenyi színekben, melyeken 12 gólt szerzett.
 
Horvát Gábor 109 NB III-as bajnoki mérkőzésen viselte a kozármislenyi mezt, 6 gólt szerzett csapatunkban. Mindig lehetett rá számítani, volt hogy folyamatosan kezdőjátékos volt, fontos gólokat szerzett, de az sem szegte kedvét, amikor hetekig csak kiegészítő szerepkörben számítottak rá, amikor lehetőséget kapott, mindig próbált is élni a lehetőséggel.
 
Loch Péter Berdó Mátéhoz hasonlóan ugyancsak a kozármislenyi utánpótlásban nevelkedett, tavaly nyáron tért vissza Kozármislenybe. A bal lábas, fiatal labdarúgó 18 alkalommal lépett pályára az NB III-as bajnokcsapatunkban.
 
Kiszely Dominik ősszel még gólt is szerzett együttesünkben, Kozármislenyben töltött ideje alatt 7 alkalommal kapott lehetőséget Aczél Zoltántól.
 
Pacéka Norbert télen érkezett Kozármislenybe, az ősszel megsérülő és műtét utáni rehabilitációját végző Lékai Soma helyettesítésére. Kapusedzőnk Volcsányi Csaba említette, hogy nagyon nehéz döntést előtt állt, amikor most nyáron kapusai közül választani kellett, hiszen közben Lékai Soma is felépült. A döntés meghozatala fájó volt edzője és a játékos számára is, hiszen egy kiváló mentalitású, remek közösségi embert ismertünk meg személyében! 4 alkalommal védte végig együttesünk kapuját, Iváncsán nagyon fontos büntetőt hárított, így ő is kivette a részét a veretlenül megnyert bajnokságból.
 
Takács Martin Veszprémből érkezett a télen Kozármislenybe, a tavasz elején 4 mérkőzésen tudott pályára lépni, majd elhúzódó sérülése után ugyan a bajnokság végére felépült, de már nem kapott lehetőséget a szakmai stábtól!
 
Távozó labdarúgóinknak köszönjük a csapatunkért tett erőfeszítéseiket, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!
 
A jövő héttől elkezdjük bemutatni az érkező új labdarúgóinkat. Eddig szám szerint 6 érkező játékossal egyeztünk meg. Előzetesen annyit már elárulhatunk, hogy lesz köztük visszatérő, korábbi mislenyi labdarúgó, rutinos, NB I-et megjárt játékos, lesz ugyancsak NB I-ben megforduló, de NB II-es szinten rutinos futballista és tehetséges fiatal egyaránt!"
 
A NYÍREGYHÁZA BESZÁMOLÓJA:
 
"Túl van a felkészülés első hetén a Nyíregyháza Spartacus kerete. A játékosok orvosi vizsgálaton és felmérésen is részt vettek, ennek tükrében a következő héttől nő a terhelés. Többször is napi két edzés szerepel majd a programban, az örökösföldi és a Volán pálya mellett az Atlétikai Centrum konditermét is használja majd a csapat, ahogy azt tette már az első héten is.
 
A klub vezetése közben folyamatosan tárgyal játékosokkal, és a tervek szerint hétfőn már újabb labdarúgó is csatlakozik a többiekhez, a védelmet szeretné még megerősíteni a szakmai stáb, melyben annyi változás történt, hogy Koskovits György masszőr a jövőben a Szpari II. munkáját segíti. Szombaton már felkészülési mérkőzést is játszik a csapat, 11 órától Sényőn a Putnok lesz a mieink ellenfele."
 
A BUDAFOK HÍRE:
 
"Ahogyan arról vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba a vele készült beszélgetés során is beszámolt, csapatunk a hétfői napon Telkibe utazik edzőtáborba.
 
A felkészülés során a tréningek mellett immáron meccsterhelést is kapnak játékosaink, szerdán a szlovák első osztályban szereplő Banska Bystrica (Besztercebánya) lesz az ellenfelünk, szombaton pedig az NB III Nyugati csoportjának előző kiírását magabiztosan megnyerő, a másodosztályba feljutó Mosonmagyaróvárral játszunk.
 
A két találkozó zárt kapus lesz, így szurkolóink egyelőre még nem láthatják csapatunkat, ám a mérkőzésekről összefoglalót olvashatnak majd honlapunkon, valamint több interjúval és helyszíni tartalommal jelentkezünk Telkiből."
 
A HALADÁS BEJELENTÉSE:
 
"Elsőre ijesztő pillanatokat láthattunk a szombati Szombathelyi Haladás-FC Petrzalka (1-0) felkészülési mérkőzés második félidejének első perceiben. A szünetben beállt Szijjártó Ármin és a vendégek játékosa. Matej Riznic a félpályánál egyszerre ugrottak fel fejelni a labdáért, de a levegőben a fejük keményen összeütközött – magyarul összefejeltek. Mindkét focista azonnal elterült a földön, rögtön érkeztek is a masszőrök, segítők. Szerencsére hosszas ápolás után mindkét fiú saját lábán hagyta el a játékteret, bár Szijjártót és Krzicet is ketten támogatták le. A biztonság kedvéért mentőt hívtak hozzájuk, ekkor már mindkét fiú valamivel jobban festett – de természetesen mindkettőjüket le kellett cserélni. Krizic fejét aztán pár perc múlva már hatalmas turbán ékesítette.
 
Az időközben kiérkező mentők jó 25 percig látták el a két sérült labdarúgót a mentőautóban, majd mindkettőjüket bevitték a Markusovszky Kórházba. Szijjártó Ármintól még aznap este megtudtuk, a kórházi vizsgálatok után hazaengedték, az ütközés helyén zúzódott ugyan a koponyája, de nem szakadt fel. Kicsit még fájt a feje és enyhe agyrázkódást szenvedett. A szlovák fiú viszont rosszabbul járt, agyrázkódása mellett öt öltéssel varrták össze a homlokát és CT-vizsgálatot is elvégeztek rajta."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC