nb1.hu

Távozót jelentett be az ETO, NB I-es csapatok vinnék a csákvári játékosokat

Válogatott meghívót kapott a Hali futballistája.

 
AZ ETO BEJELENTÉSE:
 
"Soldos Péter ügyvezető igazgató szerződése 2022. május 31-i hatállyal lejár, és a klub tulajdonosainak döntése alapján nem kerül meghosszabbításra, így június első napjától már nem tölti be a tisztséget. Soldos Péternek köszönjük az ETO-ért végzett munkáját, és további sok sikert kívánunk neki az élet minden területén! Utódjáról rövidesen tájékoztatunk mindenkit."
 
A HALADÁS KÖZLEMÉNYE:
 
"Hétfő óta Telkiben készül a június 3-i, németországi és a június 7-i, lettországi Európa-bajnoki selejtezőkre az U21-es labdarúgó-válogatott. Ezzel a két mérkőzéssel véget ér a selejtezősorozat, és mostanra közel biztosnak látszik, hogy a magyarok a negyedik helyen zárnak a csoportban. Gera Zoltán szövetségi edző a korosztály több játékosára sérülés miatt nem számíthatott, még a kerethirdetés után is voltak, akik kiestek, így Skribek Alen, Horváth Krisztofer és Hegyi Krisztián sincs a keretben, ezért Radics Márton és a Szombathelyi Haladás támadója, Tóth-Gábor Kristóf utólag kapott meghívót."
 
A CSÁKVÁR INTERJÚJA:
 
"A bajnokság utolsó kilenc fordulójában Tóth Balázsra várt a feladat, hogy bent tartsa csapatunkat a másodosztályban. A pályája elején járó, az NB II-ben újoncnak számító vezetőedzőnk tökéletesen megugrotta a lécet, a tizenkilencedikről a tizenkettedik helyre vezette együttesünket. Évértékelője első részében a kerettel való ismerkedéséről, a rutinos öregek, kontra fiatal tehetségek összekovácsolásáról faggattuk. A folytatásban már egy kicsit igyekszünk előre is tekinteni, hiszen nem egészen egy hónap múlva már meg is kezdődik a felkészülés a 2022-23-as pontvadászatra.
 
Értékelnéd a játékosokat teljesítményét?
 
– Bő volt a keretünk, minden posztra akadt két játékos és szinte mindenki egészséges volt. Ez kellemese rossz egy edző számára. Egyénileg nem értékelek senkit, ez az öltözőre tartozik. Nyilván egy szurkoló másként látja a játékosok teljesítményét, mint az edző, s ebben nem is akarok senkit sem befolyásolni.
 
Milyen változások várhatóak a keretben?
 
– Ha tehetném a csapat 85-90 százalékát megtartanám, de ha ez a szám „csak 65-70 lesz, én már akkor is összeteszem a kezem. Sok a kölcsönjátékos keretünkben és akadnak olyan fiataljaink, akik felhívták magukra a figyelmet, NB I-es csapatok érdeklődnek irántuk.
 
Hogyan alakul a felkészülés?
 
– Sajnos késésben vagyunk, nagyon nem tudtunk tervezni addig, míg nem dőlt el a sorsunk. Mivel nevelőegyesület vagyunk, a szakmai kérdésekben egyeztetünk a Puskás Akadémia klubigazgatójával Tóth Balázzsal és vezetőedzőjével, Hornyák Zsolttal, illetve az utánpótlás igazgatójával Liszkai Dezsővel is.
 
Csapatunk tagjai jelenleg szabadságukat töltik, majd június 20-án kezdik meg a felkészülést a 2022-23-as idényre."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC