Távozott a DVTK kapusa, középpályást igazolt a Soroksár - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Távozott a DVTK kapusa, középpályást igazolt a Soroksár

NB2.hu - 2023. January 06. Friday 18:42
Szerződéshosszabbítást jelentett be a Szentlőrinc.
Kép forrása: dvtk.eu
Zajlik az átigazolási szezon az NB II-ben: a DVTK-tól a Békéscsabához igazolt Póser Dániel, Sipos Zoltán pedig a Soroksárban folytatja a pályafutását. A Szentlőrinc szerződéshosszabbítást jelentett be, Nagy Zsombor új kontraktusa 2024-ben jár le. Cikkünkben összegyűjtöttük a klubok bejelentéseit ezekről a hírekről.
 
Az első helyen álló DVTK közleménye:
 
"Értékesítette a DVTK Póser Dániel játékjogát, aki Békéscsabán folytatja pályafutását.
 
Póser Dániel az előző bajnokság kezdete előtt érkezett Diósgyőrbe, és 28 bajnokin védte a csapat kapuját. A Merkantil Bank Liga idei kiírásában az első csapatban nem kapott szerepet, majd a téli szünetben a DVTK értékesítette a játékjogát a Békéscsaba 1912 Előrének."
 
A kilencedik pozícióban telelő Soroksár beszámolója:
 
"A tárgyalások lezárultával Sipos Zoltán személyében szép jövő előtt álló labdarúgó csatlakozott együttesünkhöz.
 
Új igazolásunk a 2019/20-as szezonban, mindössze 18 évesen mutatkozott be a felnőttek között a Csákvár csapatában. Egy évvel később már az NB1-es Paksban belekóstolt az első osztály légkörébe is. Az elmúlt években meghatározó játékosa volt a Szolnoknak és a Szombathelynek. Az MLSZ statisztikái szerint 2 NB1-es  és 62 NB2-es mérkőzésen 8 gólt szerzett."
 
A 16. pozíciót birtokló Szentlőrinc híre:
 
"Az őszi szezonban rendszerint megbízható, jó teljesítményt nyújtott NB II-es felnőtt csapatunkban Nagy Zsombor, akinek a nyáron lejáró szerződését 2024 nyaráig meghosszabbítottuk.
 
Másfél évvel ezelőtt az Újpesttől érkezett hozzánk Nagy Zsombor, aki mostanra abszolút bebizonyította, hogy érdemes volt szerződtetnünk. A fiatal, mindössze 21 éves, ballábas belső védő az őszi szezonban rendszerint a kezdőben kapott helyet, amit megbízható, jó teljesítménnyel hálált meg. Ennek fényében nem meglepő, hogy klubunk számít rá a továbbiakban is, ezért a nyáron lejáró szerződését már most meghosszabbítottuk 2024 nyaráig.
 
– Nagyon szívesen hosszabbítottam, mert nagyon jól érzem magam Szentlőrincen, kiváló az öltözői hangulat – mondta Nagy Zsombor. – Emellett természetesen az is sokat nyomott a latban, hogy ilyen fiatalon számomra az az elsődleges szempont, hogy minél többet pályán legyek, minél többet játsszak, amire itt megvan a lehetőségem. Szeretnék tovább fejlődni, ehhez pedig játékpercekre van szükség, amit itt megkaptam. A mérkőzések mintegy hetven százalékán a kezdőben voltam, aminek természetesen nagyon örültem.
 
Zsombor személyében nem csak egy tehetséges, jó felépítésű védőre számíthatunk a folytatásban, hanem egy remek mentalitással megáldott futballistára. Odateszi magát a meccseken és az edzéseken is, mindent megtesz azért, hogy elérje a céljait.
 
– Nagyon remélem, hogy a Szentlőrinccel elérjük a elsődleges célunkat, a biztos bentmaradást, de még egy olyan hullámvölgy nem fér bele, mint amilyet ősszel produkáltunk. A keret szerintem többre képes, bízom benne, hogy ezt tavasszal bizonyítani fogjuk. Hosszabb távon a saját célom az, hogy az élvonalban, az NB I-ben szerepeljek, ahogy sok más magyar játékosnak, nekem is ez az álmom – tette hozzá Zsombor."
 
Az NB II-ben a tervek szerint január 29-én folytatódik a küzdelem. 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!