nb1.hu

„Teljesen megérdemelten kerültünk ebbe a pozícióba”

Kisvárda - Soós Imre csapata parádésan szerepel idegenben.

A Merkantil Bank NB II 25. fordulójának szombati játéknapján, a Kisvárda fölényes győzelmet aratott a Dunaújváros felett és már a második helyen várja a következő fordulókat. A találkozót követően a Kisvárda trénere, Soós Imre és a DPASE edzője, Dobos Barna értékelte a kilencven percet.

 

Soós Imre (Kisvárda): – Azt kaptuk a mérkőzéstől, amit vártunk, egy tehetséges, szép jövő előtt álló fiatal együttessel találtuk szemben magunkat, akik nyíltan, bátran játszottak. A mérkőzés elején kevés volt a mozgás a támadózónában, kicsit kényelmesek voltunk, de csak idő kérdése volt, hogy mikor találunk a kapuba. Az első gól után még nagyobb lett a fölényünk, sorra jöttek a helyzetek, és ennek köszönhetően a további gólok is. A második félidőben sem engedtük leülni a csapatot, szinte a hazaiak térfelén folyt a játék, ennek ellenére sajnos a nagyobbnál nagyobb helyzeteket sem tudtuk gólra váltani, ebben a játékrészben csak egy alkalommal sikerült betalálni. Összességében magabiztos győzelmet arattunk, remélem a lábakban maradt gólok az elkövetkező hetekben fognak bemenni – mondta a Kisvárda edzője, Soós Imre, aki kitért csapata dobogós helyezésére is. – Úgy gondolom teljesen megérdemelten kerültünk ebbe a pozícióba. Féltettek bennünket a tavaszi rajt előtt, hogy 10 idegenbeli mérkőzésen kell pályára lépnünk, keményen kell majd a bent maradásért harcolnunk. Ehhez képest az egyetlen csapat vagyunk jelenleg a másodosztályban, amely ebben a sorozatban, idegenben még nem szenvedett vereséget, az utolsó öt vendégként lejátszott találkozóját megnyerte. Ez is bizonyítja, hogy jó úton járunk, visszük Kisvárda nevét az országban, lassan sikerül felrajzolnunk a futballtérképre. Tisztában vagyunk azzal is, hogy sok mérkőzés van még hátra a bajnokságból, messze még a vége, mi pedig keményen dolgozunk tovább, hogy a lehető legjobb eredményt érhessük el ebben a szezonban, és kiszolgáljuk nagyszerű közönségünket.

 

Dobos Barna (DPASE): – Gratulálunk a kisvárdaiaknak, mert kihasználták rövid zárlatunkat az első félidő végén. Akkor komoly nyomás alatt voltunk, koncentrációban elfáradtunk, ez a fiatalság számlájára írható. Sok mérkőzést kell játszanunk, hogy ez változzon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC