Térdműtétnél a csontját fúrni is kellett, de már ő is edz - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Térdműtétnél a csontját fúrni is kellett, de már ő is edz

Simon Zoltán - 2019. January 23. Wednesday 10:41
Helyzetjelentés a Szpari sérültjeiről.
Videós elemzéssel kezdte a Nyíregyháza Spartacus játékoskerete, délután pedig egy német csapat ellen újabb felkészülési találkozó következik. Miközben a labdarúgók többsége a taktikát figyelte, ketten folyamatosan dolgoztak a füvön Darabos Balázs erőnléti edző irányításával. Daru Bence és Nagy Tamás mindent megtesz, hogy sérülése után visszanyerje erejét. Sőt, a szakemberek szerint erősebbek lesznek mint korábban - jelentette a klub.
 
- Daru Bence ősszel az utolsó edzések egyikén részleges hátsó keresztszalag szakadást szenvedett. Ez nagyon ritka, de szerencsére a vártánál gyorsabban gyógyul. Köszönhető ez annak is, hogy Heim Gábor és Lingné Hudák Nóra azonnal fizikoterápiás kezelésekben részesítette, valamint a klub gyógytornászai elkezdték a játékos felépítését, most pedig már ott tartunk, hogy a harmadik tavaszi fordulóra teljes értékű munkát végezhet. Nagyon koncentráltan hajt végre minden feladatot, csakúgy mint Nagy Tamás. Az ő helyzetét bonyolította, hogy a térdműtétnél fúrni is kellett a csontot, hat hétig csak mankóval járhatott, de a szombati edzőmérkőzésen már pályára léphet – mondta Darabos Balázs.
 
A rehabilitáción lévő játékosok napi három edzésen vesznek részt, majd negyedikként egy úszással zárnak. Darabos Balázs sem unatkozik, a sérültek mellett a teljes keret erőnléti edzésein is dolgozik.
 
- Nagyon jól lehet az új stábtagokkal dolgozni, úgy érzem jó az összhang. Technikai és fizikai részekből áll egy-egy edzés, a játékosok pedig maximálisan partnerek a munka során. A fiatalok is felvették a ritmust, sokat erősödtek mind fizikai mind taktikai szempontból – számukra a legnagyobb elismerés az, amikor a csapat rutinosabb tagjai jegyzik meg, hogy már fél év alatt is mennyit léptek előre. Fontos szerepük lehet tavasszal – mondta az erőnléti edző.
 
Közben Forró Gyula már idehaza tréningezik, a vádlisérülést szenvedő labdarúgó állapota javul, szerencsére nem kell sokat kihagynia. Motkó Benjámin sérülése sem komoly, tegnap már a többiekkel dolgozott.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!