nb1.hu

Tetemes a monori távozók listája – van, aki inkább tanulna

Hivatalos bejelentések.

A héten bejelentett két új igazolás Hamar Ádám és Peszmeg Viktor, valamint a már novembertől a keret tagjának számító, szabadon igazolható, rutinos Lázár Zsolt személyében érkezőkről számolhattunk be, a távozókról is szeretnénk hírt adni.
 
Máshol folytatja pályafutását:
 
Adorján Gergő mindössze egy kupamérkőzésen jutott szóhoz csapatunkban, így a fiatal jobbhátvéd máshol keres lehetőséget a kibontakozásra.
 
Csak úgy, mint Bayer Bence, aki 6 tétmeccs után int búcsút a monori gárdának.
 
Szabó Tamás hétszer kapott lehetőséget az NBII-ben, azonban sajnos nem sikerült beverekednie magát a kezdőcsapatba. A kupában szerzett mesterhármasa emlékezetesre sikeredett és alacsonyabb osztályú csapatok érdeklődését felkeltette.
 
Tóth Ádám Sándor berobbant az NBIII-ba, hiszen 19 esztendősen a negyedosztályból érkezett hozzánk és termelni kezdte a gólokat. Telitalálat volt neki és a csapatnak is az egymásra találás, így a bajnokság végén, nem csak az aranyéremnek, hanem gólkirályi címnek is örülhetett. Az elmúlt félév azonban nem úgy alakult, amiben reménykedni lehetett, valamint zavaró tényező volt egy kellemetlen csípő sérülés is, ami akadályozta a teljes értékű munkába. A további kiteljesedés érdekében a tavaszt, kölcsönben a feljutásért harcoló Jászberény csapatánál tölti.
 
Balanescu Dániel 2016 nyarán igazolt Monorra és egyből oroszlánrészt vállalt a megszerzett ezüstéremből. A tavalyi bajnokcsapatnak is tagja volt, de sérülés miatt, csak a szezon vége felé tudott pályára lépni. Idén 10-szer (9-szer kezdőként) szerepelt másodosztályú bajnokin a remek fizikai adottsággal megáldott baloldali védőjátékos, akit reményeink szerint látunk még monori kék-fehér mezben.
 
Csak úgy, mint Májer Gergőt, aki két fél szezont töltött csapatunknál. Tavasszal alapembere volt és bajnoki címet ünnepelhetett, idén kevesebbszer jutott szóhoz a nagy munkabírásáról híres 24 éves középpályás.
 
Czuczi Márton tanulmányaira szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni és alacsonyabb osztályban több lehetőséget kapni, így kérte szerződése felbontását.
 
Azoknak, akiket visszavárunk és azoknak is, akik nem csak ideiglenesen hagyják el a BSS Monort köszönünk mindent, amit a csapatért tettek és Sok Sikert kívánunk!
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC