nb1.hu

Teveháton az ETO játékosai

Törökország - Földobták az edzőtábor hangulatát.

Hogy megtörje az edzések egyhangúságát, az NB II-es ETO vezetőedzője, Szentes Lázár csütörtök délelőtt lehetőséget adott a csapatnak fakultatív programokra.
 
A törökországi edzőtábor szerdai két kemény mérkőzése és az elmúlt napok folyamatos munkája után Szentes Lázár szabad délelőttöt adott a játékosoknak, hogy feltöltődhessenek. Ennek örömére sokan célba vették az antalyai bazársorokat, mások várost néztek, és voltak, akik úgy döntöttek, teveháton indulnak haza.
 

null

null

Magasföldi József és Szatmári Lóránd próbálták ki ezt a különleges utazási módot, de szerencsére a tevéik nem vitték el őket a sivatagig, csupán a környező utcákban tettek egy kört.
 
A délelőtti feltöltődés után délután videózással, majd edzéssel folytatódott a felkészülés, hiszen szombaton újabb két edzőmeccs vár a győri játékosokra.
 
Az ETO szombati ellenfeleinek egyike, az FC BATE Boriszov a délelőtt során lemondta a korábban leegyeztetett felkészülési mérkőzést, így helyettük ugyanabban az időpontban a kazah FC Shakhter Karagandy lesz az ellenfél

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC