Tiszakécske: a búcsú - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Tiszakécske: a búcsú

Simon Zoltán - 2019. May 17. Friday 15:28
Igazi helyosztó lesz vasárnap.
A tiszakécskeiek Dorog elleni bajnokija a tervezett szép búcsú mellett azért is érdekes, mivel a vedégej ugyanannyi ponttal (42 egységgel) állnak a bajnoki tabellán, mint a hazaiak, csupán jobb gólkülönbségével foglalja el a magasabb pozíciót.
 
A vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban Simon Antal, a Duna Aszfalt TVSE NB II-esvezetőedzője osztotta meg gondoltait a klub honlapjával.
 
"A dorogi csapatot is sokszor láttam játszani ebben a szezonban és az a véleményem róluk, hogy ebben a mezőnyben bárkit, bárhol képesek megszorongatni. Ők is és mi is már biztos bennmaradók vagyunk, ami csakúgy mint Vácott ezúttal is egy felszabadult játékot eredményezhet. Ennek okán úgy gondolom, hogy mindkét gárda támadólag fog fellépni és bízom benne, hogy ebből mi fogunk jobban kijönni. A dorogi csapat erejét jól mutatja, hogy vannak meghatározó, NB I-et is megjárt játékosaik: Említhetem itt Szentpéterit, Dlusztust vagy éppen Pauditsot. Mindenképpen egy jó mérkőzésre számítok és bízom benne, hogy a bennmaradásunk és a váci siker, megadja azt a lelki fórt, aminek köszönhetően úgy tudunk elköszönni a közönségünktől, hogy győzelemnek örülhetünk."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!