Tiszakécske: eldőlt a gólvágó sorsa - reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Tiszakécske: eldőlt a gólvágó sorsa - reakció

NB2.hu - 2022. May 12. Thursday 11:41
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: tiszakecskefoci.hu
A Tiszakécske közleménye:
 
"Örömteli hírrel szolgálhatunk szurkolóinkank, hiszen házi gólkirályunk, Kalmár Ferenc további egy évvel meghosszabbította szerződését a Tiszakécskei LC kötelékében.
 
Mindig öröm, amikor egy olyan labdarúgó maradásáról számolhatunk be, akinek a neve egybe forrt a tiszakécskei labdarúgás legújabb kori történetével. Márpedig Kalmár Feri (engedtessék meg, hogy esetében becézzük) a maga eddigi 82 góljával a Tiszakécske első csapatában, ikonnak számít a helyi labdarúgás tekintetében. A szerződéshosszabbítással további lehetősége nyílik technikás csatárunknak a gólok számának növelésére. Reméljük, hogy jövőre a 90-es vagy akár a 100-as szám is célkeresztbe kerülhet!
 
Kalmár Feri eddig 143 tétmérkőzésen ölthette magára a Tiszakécske mezét a klub első csapataiban, így a következő szezonban meglehet a 150. pályára lépés TLC mezben!
 
A mai szerződéshosszabbítással kapcsolatban Kalmár Ferenc a tiszakecskefoci.hu-nak elmondta:
 
Rendkívül örülök annak, hogy ITTHON maradhatok! Nagyon szeretem Tiszakécskét, az itteni embereket, a klubot. Ezért örömteli, hogy még egy évvel meghosszabbítottuk szerződésemet és az első csapat tagja lehetek. Szeretnék jövőre sztenderden játszani, lehetőleg nem megsérülni, és minél több gólt szerezni, amivel segíthetem a csapatot!"
 
A 31 éves Kalmár a mostani idényben 24 bajnokin jutott szóhoz, a fellépései során 6 gólt szerzett. A Tiszakécske 36 forduló alatt 41 pontot szerzett, ezzel a 12. helyen áll. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!