nb1.hu

Tiszakécske: küszködés

Komoly sérülés.

 
Nyilas Elek ebben a szezonban 877 percet kapott a bizonyításra az NB II-ben szereplő Tiszakécske csapatában. A 28 éves játékost a Soroksár elleni decemberi bajnokin le kellett cserélni, mivel megsérült. Azóta sincs tökéletes állapotban Nyilas.
 
"Sajnos még nem az igazi a lábam. Nagyon küszködök vele, mert nem tapadt vissza a leszakadt szalag a csontra. Eddig már sok mindennel próbálkoztunk, jelenleg épp rögzítővel fekszem beinjekciózva, bízva abban, hogy ez majd segít. Járni óvatosan tudok, de inkább pihentetem" – nyilatkozta a baon.hu-nak Nyilas.
 
Nyilas azt is elmondta, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a műtétet elkerüljék. 
 
"Azért választottuk ezt a lehetőséget, mert most a koronavírus-járvány miatt van erre idő. A rögzítő három hétig lesz a lábamon, mindent megpróbálunk annak érdekében, hogy egy esetleges műtéti beavatkozást elkerüljünk. Jó lenne, ha a nélkül meggyógyulna. De­cember elsején szenvedtem sérülést, három-négy hónap alatt meg kellett volna gyógyul­nia a lábamnak, de nem így lett. A csapatnál megcsináltunk minden rehabilitációt, de úgy tűnik, hogy teljesen feleslegesen. Egy hete tették fel a rögzítőt, és kaptam vérplazmás injekciót is, ami segíti a regenerálódást. A három hét letelte után három hét erősítés következik, és akkor derül majd ki, hogy ezzel a megoldással visszatapadt-e a szalag. Ha sikerül, akkor remélem, hogy elkezdhetem majd az edzéseket és a csapat rendelkezésére tudok állni. Nemcsak a játék, de a társak is nagyon hiányoznak" – árulta el a játékos.
 
A Duna Aszfalt együttese jelenleg a 18. helyen áll a táblázaton. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC