nb1.hu

Tiszakécske: rutinos, NB I-es kapus érkezett – reakció

Hivatalos bejelentés.

 
Az NB II-ben szereplő Tiszakécske LC, hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta a Mezőkövesd csapatától Antal Botondot. A 30 éve hálóőr közel 150 élvonalbeli mérkőzéssel rendelkezik. Korábban sohasem szerepelt még a másodosztályban a kapus. A klub egy interjút is közölt az új igazolással.  
 
ÍME, A TISZAKÉCSKE BEJELENTÉSE:
 
 
“Antal Botond(30) eddigi pályafutása során még sosem futballozott a honi második vonalban. Csak NB I-es klubokban védett, illetve fiatalként az angliai Watfordban. A következő szezonban már a Tiszakécskei LC kapuját védi az ellenfelek lövéseinél.
 
Hol futballoztál eddig?  
 
Újpesten nevelkedtem, onnan kerültem az angol Watfordhoz. Miután hazatértem Kecskeméten mutatkoztam be az NB I-ben. Utána Kaposváron, Diósgyőrben és Mezőkövesden futballoztam. A Tiszakécskei LC lesz az első NB II-es klubom.
 
Szerepeltél-e korábban utánpótlás válogatottban?
 
Az U20-as korosztályig játszottam utánpótlás válogatottban.
 
Miért választottad a Tiszakécskei LC-t?
 
A tiszakécskei klub egy hatalmas fejlődésen megy át infrastrukturálisan és szervezettségében is. Olyan jövőképet vázoltak fel elém, amelynek én is szeretnék a részese lenni és szeretném segíteni a klubot. Emellett az is szerepet játszott a döntésemben, hogy a Visinka Edével folytatott telefonos egyeztetés során elmondta nekem, hogy kapusposzton szüksége lenne a segítségemre.
 
Játszottál valakivel együtt a TLC jelenlegi keretéből?
 
Játszottam korábban Balázs Benjáminnal, Kalmár Ferenccel és Farkas Andrással. Ismertem a szakmai stábot is. Németh Viktor kapusedző Kecskeméten csapattársam volt. Visinka Ede vezetőedzővel két ízben dolgozhattam együtt,
 
Kecskeméten és a Diósgyőrnél. Könnyen ment a beilleszkedés, mindenki szeretettel fogadott.
 
Mire lehet képes a kécskei csapat ebben a szezonban?
 
A klub vezetése által meghatározott célkitűzéseket el kell érnünk, de remélem, hogy tudunk egy olyan meglepetést szerezni, ami még ezeket a célokat is túlszárnyalja.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC