Tiszakécske: távozik a vezetőedző - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Tiszakécske: távozik a vezetőedző

NB2.hu - 2022. November 02. Wednesday 10:42
Már az utódja is megvan.
Kép forrása: tiszakecskefoci.hu
 
Az NB II 15.helyén álló Tiszakécske hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést bontott a csapat vezetőedzőjével Visinka Edével. 
 
 
ÍME, A TISZAKÉCSKE BEJELENTÉSE:
 
 
“Visinka Ede NB II-es labdarúgó csapatunk vezetőedzője a tegnapi napon közös megegyezéssel szerződést bontott klubunkkal.
 
Visinka Ede az előző bajnoki szezon 7. fordulójában ült először a TLC kispadján. A csapattal bravúros teljesítményt elérve sikerült a nagy hátrány ellenére bent maradnia a másodosztályban. Végül a 13. helyen végzett a csapat, ami a tiszakécskei labdarúgás új érájának eddigi legjobb helyezése volt.
 
A csapat szereplése az utóbbi időben azonban elmaradt a várakozásoktól és a kitűzött céloktól, így Visinka Ede és a klubunk vezetése a közös szerződés felbontása mellett döntött.
Visinka Edének ezúton is mindent köszönünk, amit a tiszakécskei labdarúgásért tett és mind a szakmai pályafutásában, mind a magánéletben további sok sikert és boldogságot, jó egészséget kívánunk neki!
 
Klubunk gyorsan reagált a kialakult helyzetre: A mai naptól a Tiszakécskei LC szerződést kötött Klausz Lászlóval, aki a szezon végéig (opcionálisan plusz egy évig) első csapatunk vezetőedzője lesz. A szakmai stábban továbbra is Kertes István, Kitl József és Németh Viktor dolgoznak majd.
 
Továbbra is Hajrá Kécske!”

 
FRISSÍTÉS, 19.20:

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!