nb1.hu

Tiszakécske: távozókról és érkezőkről beszélt a szakmai igazgató

Lehetnek még változások a keretben.

A Tiszakécske a 2020/2021-es idényben megnyerte az NB III Keleti csoportját, így az új szezonban az NB II-ben szerepelhet. Nyilas Elek szakmai igazgató a baon.hu-nak beszámolt az eddigi változásokról.
 
"A két helybéli fiatal játékossal Lovas Zsomborral és Lovas Andorral már korábban aláírtuk a szerződést. Az ikrek már az elmúlt évi bajnokságban bemutatkoztak az NB. III.-as csapatunkban. Érkezett hozzánk Erdei Carlo Kaposvárról, aki a támadó középpályát fogja erősíteni. Vachtler Csaba szintén Kaposvárról jött, aki az első és a második ligában is játszott már, ő a védelem jobb oldalában jelenthet erősítést. Végső Előd egy tehetséges húsz éves fiatalember, akire hosszú távon számítunk a belső védelemben, bízunk benne, hogy a jövő embere is lesz, korábbi csapata a Nyíregyháza volt. Farkas András a védelem bal oldalán játszhat, de a hátsó alakzatban bárhol megállja a helyét, ő Kazincbarcikán rúgta legutóbb a labdát, előtte pedig Cegléden, de valójában kecskeméti, közülünk való, így igazából hazatért. A fiatal, 2002-as születésű Benke Áront teszteljük, jó esélye van arra, hogy szerződést kapjon nálunk, legutóbb Hollandiában játszott, onnan érkezett haza, de előtte a Puskás Akadémia játékosa volt. Csatár szekcióban még keresünk Kalmár Ferenc és a Zádori Krisztián mellé játékosokat. Kapus poszton is lesz változás, Holczer Ádám korábban a Ferencvárosban és Soroksáron is játszott, legutóbb pedig az NB. I.-es Paks csapatának őrizte a hálóját. Még nem fejeztük be a keret végleges kialakítását, a támadó poszton szeretnénk mindenképpen egy-két embert látni" – nyilatkozta Nyilas Elek.
 
Természetesen az érkezők mellett akadnak távozók is az újoncnál: Molnár Márk, Zvara Dávid, Ternován Patrik, ifj. Nyilas Elek, Szabó Dávid és Pácsa Zoltán máshol folytatja a pályafutását. Fülöp Noel a térde miatt valószínűleg alacsonyabb osztályban érdekelt gárdában fog futballozni. 
 
Egyébként a csapat vezetőedzője, Nagy Sándor abban bízik, hogy minél hamarabb kialakul a végleges névsor. 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC