nb1.hu

Tisztújító közgyűlést tartottak az FC Ajkánál

Ajka – Az elnök egyből le is mondott minden funkciójáról.

A közgyűlés előtt rendkívüli elnökségi ülést tartott a regnáló elnökség, amely tagfelvétel kérelmeket tárgyalt. Az egyesületbe tagfelvételét kérte Geri Gyula, Tuboly József, Krebsz László és Jánosa Tibor, akiknek a személyét az elnökség felvételre javasolta – jelentette a klub honlapja.

 

A 19 órára összehívott közgyűlés 19.30 órakor lett határozatképes, ahol a közgyűlés a következő napirendi pontokat tárgyalta meg:

 

Kaibás Dezső elnök első napirendi pontjában a 2015. évi gazdálkodást ismertette, melyet a jelenlévők egyhangúan elfogadtak.

 

Ezt követően a második napirendi pont megtárgyalása következett, amelyben a tisztújítás volt a téma. Az elnök bejelentette, hogy a mai nappal elnöki funkciójáról lemond, egyben tájékoztatta a résztvevőket, hogy a jelenleg működő elnökség valamennyi tagja megszüntetni kívánja elnökségi tagságát.

 

Tájékoztatta a résztvevőket, hogy az elnökség tagfelvételi javaslatokat tárgyalt meg, amelyekben a korábban felsorolt személyeket az egyesület tagjainak javasolja. Kérte a közgyűlést, hogy hagyja jóvá az elnökség javaslatát, amit az egyhangú szavazással tudomásul vette.

 

A tisztújítás keretében az elnök személyére tett javaslatot Kaibás Dezső, aki erre a posztra Geri Gyulát javasolta. A közgyűlés a javaslatot egyhangúan elfogadta, majd ezt követően elnökségi tagnak jelölte Tuboly Józsefet, Krebsz Lászlót, Jánosa Tibort és Zsidó Andrást, akiket a jelenlévők szintén egyhangúan elfogadtak.

 

A vegyes ügyek témakörében az elnök megköszönte mindenkinek az eddigi munkáját és sok sikert kívánt a megválasztott új elnökségnek.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC