nb1.hu

„Több van bennünk, mint, amit a tavaszi fordulókban eddig mutattunk”

Sopron – Zamostny Balázs korántsem elégedett saját teljesítményével.

A Merkantil Bank NB II 29. fordulójában a 11. helyezett Sopron a negyedik helyen álló Kisvárdát fogadja. A hazaiak támadója, Zamostny Balázs szerint a csapat képességei alapján előkelőbb helyet kellene elfoglalnia a Vasútnak a bajnoki tabellán.

 

A középcsatár a Sopron honlapjának elmondta, hogy sokszor apróságokon múlt, hogy a csapat pontot, vagy pontokat veszített a tavaszi mérkőzéseken. A játékos szerint az utolsó fordulókban bizonyítaniuk kell, hogy eredményesebben is tudnak játszani.

 

– Minek köszönhető a csapat hullámzó teljesítménye?

– Jól kezdtünk tavasszal, aztán számunkra is érthetetlen módon visszaestünk. Csapatként és egyénileg sem azt nyújtottuk, amit joggal várna tőlünk a szakvezetés és a soproni közönség, amit nagyon sajnálok. A saját teljesítményemmel sem lehetek elégedett, hiszen csak a Csákvár ellen szereztem meg első tavaszi gólomat, ez pedig kevés egy középcsatártól.

 

– Mi az a plusz, ami hiányzik az eredményes játékhoz?

– Több meccsen is apróságokon múlt, hogy nem szereztünk egy, vagy két ponttal többet. Ha a védelmünk biztos lábakon állt, és kapott gól nélkül hozta a meccset, akkor képtelenek voltunk elöl betalálni. Amikor viszont gólokat szereztünk, kaptunk is, végül elmaradt a győzelem. Az eredménytelenség az önbizalmunknak sem tett jót és a szerencse is elpártolt tőlünk. De tudjuk, hogy mi rontottuk el, nekünk is kell kijavítani az eredményességet: egységesen, koncentráltan kell futballoznunk. Nem könnyű a sorsolásunk, de maximálisan oda kell tenni magunkat a záró mérkőzéseken. Nagyon szeretnénk bizonyítani a szimpatizánsainknak azt, hogy több van bennünk, mint, amit a tavaszi fordulókban eddig mutattunk. Jót tenne az önbizalmunknak egy győzelem, ehhez az is szükséges, hogy javítsuk a helyzetkihasználásunkat. Nem lesz könnyű dolgunk, de becsülettel készülünk, tesszük a dolgunkat és abban bízunk, hogy a következő meccseken kijön a lépés a csapatnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC