nb1.hu

Többórás altatás: megműtötték a Vasas játékosát

Több hónapig lesz harcképtelen.

Íme, a Vasas bejelentése:
 
"A többórás altatásos operáció alkalmával beültettek két fémlemezt játékosunk vállába, amely stabilan tartja a szalagokat, és idővel felszívódik a szervezetben. A műtét jól sikerült, támadónk szerdán elhagyhatja a kórházat. Botira várhatóan több hónapos gyógyulási és rehabilitációs idő vár.
 

Mint ismert, a vasárnapi Siófok-Vasas találkozó 12. percében Birtalan Botond ütközött Molnár Péterrel, a hazaiak kapusával, és a vállára esett. Támadónkat sajnos hordágyon kellett levinni a pályáról, és az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy játékosunk vállszalag-szakadást szenvedett.
 
Mint köztudott, a siófoki összecsapásnak még egy játékosunk áldozatául esett. Az első játékrész hajrájában a siófoki kapus Szokol Zsoltot tarolta le a tizenhatoson belül. Védőnknek eltört a bordája. 
 
Honlapunk érdeklődésére belső védőnk elmondta:
– Nagyon megviselt az eset. Vasárnap este még bíztam abban, hogy csak bordaizom húzódás miatt vannak erős fájdalmaim, de sajnos nem így lett. Orvosom konkrét időpontot nem mondott, mikor térhetek vissza a pályára. Azt emelte ki, hogy ez elsősorban a saját fájdalomérzetemtől függ majd, de valószínűleg legalább négy hetet igénybe fog venni a gyógyulásom."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC